31.bölüm : Büyük Şaka

9.6K 362 37
                                    

arkadaşlar sizden hiç bir zaman yıldız veya yorum istemedim veya şart koşmadım ancak en azından yorum yaparken kırıcı olmamaya dikkat ederseniz sevinirim çünkü hayatım bu kitaptan ibaret değil benimde sorunlarım var ve kötü zamanımda okuduğumda bunlar beni kırıyor her neyse sizi seviyorum💔🤧

aklıma çok insan geliyor bu aralar kimi sorsam ya bir işi var yada bir işi bırakmış kimse istemiyor kimseyi ama herkes herkesle samimi.
yüzler çoğalıyor mutluluk azalıyor olmamız gereken yerde olmamız gereken kişilerle miyiz? söylesene Montana

Düğün hazırlıkları beni epey yormuştu daha doğrusu bizi Kaya fazlasıyla çalışıyor ve bir de bu işlerle ilgilenince eve uyumak için geliyordu kesinlikle ona hak veriyordum ben bile sadece bu işlerle uğraşmama rağmen çok yoruluyordum.

akşam için yemek hazırlamaya başladığımda artık düğüne çok az kalmıştı ve tabi o geceye..
...
bu aralar içimi kemiren bu garip şeyin ne olduğunu hala çıkartamıyordum mutlu muydum üzgün mü olacaktım her şey üzerime mi yıkılacaktı yoksa her şeyin bir bir üstesinden mi gelecektim her şey kafamı bu denli karıştırırken kapının çalmasıyla düşüncelerimden sıyrılıp kapıya koştum.

kapıyı derin nefes alıp açtığımda uzun süredir görmediğim enerjik bir kaya görmüştüm.

"hoş geldin." dediğimde bana sarıldı boynumu öptü ve "hoş buldum karıcığım.." dedi.

ona ufak bir kahkaha atıp "kendini şaşırdın herhalde hu hu" diyerek elimi gözlerinin önünde salladım elimi tutup avuç içimi öptüğünde "özledim" dedi.

beni kucağına aldığında bacaklarımı beline doladım ve ayağıyla kapıyı kapattı.
"bir dakika" değip ceketini çıkardı ve beni geri kucağına alıp üst kata çıkmaya başladık.

beni yatağa bırakıp bacak arama yerleştiğinde gözleri parlıyordu dolgun dudaklarını dudaklarımla birleştirdiğinde kendini bana bastırıyordu ağzımdan ufak bir inilti çıktığında belimi sıkıp daha şahvetli öpüşmeye başladık.

elleri ince beyaz tişörtümün uçlarını kıvırmaya başladı tişörtü üstümden çıkardığında ben de onun gömleğinin düğmelerini açmakla uğraşıyordum gömleği yeri boyladığında tekrar beni yatağa bıraktı ve boynumu emmeye başladı saçlarını avuçlayıp kendime dahada bastırdığımda onu daha da hissetmek istiyor gibiydim.

boynumdan yalayarak yavaş yavaş göğüslerime inmeye başladığında sütyenimin kopçasını açtı ve sütyenimi çıkardı bir göğüsümü emmeye başladığında diğerinide elleri yoğuruyordu altımda olan sertliğin artmaya başladığında inlemelerimiz bütün odayı sarmaya baş göstermişti.

Ayşegül'ün anlatımından..
"iyi geceler" diyen kerime gülümsedim ve "iyi geceler" diyerek elimde ki bitki çayıyla üst katta ki odaya çıktım.

odada yatağın üstünde beni bekleyen deniz'e "geldim" dedim yatakta kıpırdanıp "baksana şu adam çok yakışıklı değil mi?" dedi.
adama bakıp biraz süzdüm "öyleymiş" değip bitki çayımdan bir yudum aldım "Bade haftaya bu adamla evleniyor" ağzımda ki yudumun boğazımda kalmasıyla öksürmeye başladım.

"Badenin kocası mı var şimdi?"
deniz gülümseyip tek kaşını kaldırdı ve "öylede denebilir" dedi.
fotoğrafa tekrar bakmak için telefonu alıp fotoğrafı yakınlaştırdım fotoğrafı incelerken "kim bu adam?" dedim.
üzerinde siyah takım elbisesi siyah kravatı siyah gözlükleri ve saçlarıyla siyahların adamıydı bu yürürken habersiz bir fotoğraftı ama aynı model çekimlerinden fırlamış gibi duruyordu.
"bu adam şöyle diyebiliriz ki türkiye'nin en zengin adamlarında yerini alıyor ve hakkında söylenen söylentilere göre çok büyük sözü geçen bir mafyaymış"
gözlerim açılabildiği kadar açıldı ve "ne!" dedim.
Deniz "aynen öyle" canım diyerek başını salladı.
"Bade nasıl bulmuş ki bu adamı?"
"belkide o badeyi bulmuştur ayşegülcüm" dedi.
"olabilir"diyerek Kayanın badeyle olan fotoğrafına bakmaya başladım.

Mafyanın Kızı +18Where stories live. Discover now