45.BÖLÜM - Bizimlesin Zeynep!

156K 2K 317
                                    

Hepinize vote ve yorumlar için çok çok çok teşekkür ederim :) Yoğun bir dönemdeyim ve çok fazla internet kullanamadığım için yorumlarınıza cevap veremiyorum maalesef :/ Ama hepsini tek tek okuyup, bütün önerilerinizi dikkate aldığıma emin olabilirsiniz ;) Bölümün geciktiğinin de farkındayım :/ Kusuruma bakmayın lütfen. Hepinizi seviyorum <3 Yorumlarınızı eksik etmeyin :)

Bir okuyucum sağ olsun benimle ropörtaj yapmak istedi. Okumak isteyen olursa diye linkini buraya da bırakayım ;) http://www.wattpad.com/38007373-r%C3%B6portaj-alemi-masalkizi-ile-yap%C4%B1lan-r%C3%B6portaj

Multimedyada Kerem'in Zeynep için aldığı yastıkları görebilirsiniz ;)

Bu bölümü Gözde'ye ithaf ediyorum. Beğenmen dileğiyle Gözdecim :)

“Parti diyorum Zeyno. Dans diyorum, eğlence diyorum, yılbaşı diyorum.”

Bir hafta sonra salonda üç kız oturmuş, Melis’in beni ikna çabalarını dinliyoruz. Melis ise geldiğinden beri durmaksızın konuşmaya devam ediyor.

“Melisçim anlıyorum canım ama-”

“Ama ne?”

“Ben Kerem’le konuşmadan kesin bir şey söyleyemem sana. Belki onun da başka bir planı vardır. Belki hiçbir şey yapmak istemiyordur.”

“Duydun dimi Yağmur?” diyor Melis kıkırdayarak alaycı bir ifadeyle Yağmur’a bakarken. Yağmur da küçük bir kahkahayla ona bakıp kafasını aşağı yukarı sallıyor. Ne oluyor lan yine? Ne kaçırdım ben?

“Hı hı.”

“Ne?” diyorum ikisine de ters ters bakarak. “Niye gülüyorsunuz siz öyle sevdiği dizideki karakterler birbirleriyle fingirdeşirken 32 diş sırıtarak izleyenler gibi?”

“Zeyno bu söylediğin o kadar komik ki gülmemek elde değil.” diyor Yağmur alaycı bir ifadeyle.

“Neymiş o komik olan?”

“Kızıııım?” diyor Melis gözlerini devirerek. “Sanki Kerem sen ne istersen onu yapmıyor. Öyle bir söyledin ki, gören de Kerem’i otoriter bir adam sanır.”

“Kerem otoriterdir.” diyorum hemen savunmaya geçerek. “Bakmayın siz onun öyle göründüğüne.”

Aferin Zeynep! Bir ‘Benim beyim izin vermez. Çok kızar gece dışarı çıkmama.’ demediğin kaldı!

“Hahaha..”

İkisi de kahkahalarla gülmeye başladıklarında gözlerimi kırpıştırıp onlara bakıyorum. Bunlar benin en yakın arkadaşlarım olacaklar bir de! İyi ki düşmanım değiller!

“Gülmeyin ya!” diyorum dudaklarımı büzerek kollarımı göğsümde birleştirirken. “Çok kötüsünüz ama! Hem Kerem benim dediğim her şeyi kabul etmiyor bir kere!”

“Zeyno sen Kerem’e bir şey söyleyeceksin ve o yapmayacak yani öyle mi?” diyor Yağmur kaşlarını inanmaz bir ifadeyle kaldırırken. “Güldürme beni kızım ya! Çocuk resmen kapında kul köle yani..”

“Hiç!” diyor Melis de gülerken. “Kimi kandırmaya çalışıyorsa..”

“Ya siz de Kerem’i fazla büyüttünüz gözünüzde he! Alaaddin’in sihirli lambasındaki cin mi ki bu her istediğimi yapsın? Hoş, o bile sadece üç dileği gerçekleştiriyordu. Düşünün yani..”

NUMARA 12Where stories live. Discover now