53.BÖLÜM - Mumya geri dönüyor!

138K 1.9K 426
                                    

Hepinize güzel yorumlarınız ve voteleriniz için sonsuz teşekkürler :) Bu hafta vizelerim başlayacağı için 54. bölüm ne zaman gelir maalesef bilemiyorum. Çok geciktirmemeye çalışacağım sizin için ama anlayışınıza da ihtiyacım var tabi. Bu bölüm biraz ileri sarıyoruz. Umarım beğenirsiniz ;) Sizleri seviyorum :) İyi okumalar..

 

Bu bölümü Nurdan'a ithaf ediyorum. Beğenmen dileğiyle Nurdancım :)

2 ay sonra..

 

^^Zeynep^^

“Meliiiiis! Allah tependen bakmasın Melis! Ölüyorum!”

Saat sabahın altısı, bulutlu bir cumartesi günü ve salonda bir adet Zeynep’le, bir adet Melis var. Tabi iki de minder.. Televizyondaki beddualar saydırdığım enerji manyağı sportif ablamızı da unutmamak gerek. O kadar beddua ettim, kadın hala kanlı canlı televizyonda spor yapıyor. Ben o bedduaları başkasına yapsam, üç güne evi barkı yıkılmış, tüm kısmetleri de kapanmıştı. Ama bu kadına işlemiyor bir türlü!

“Sızlanma Zeynep.” diyor Melis beni zerre kadar umursamayarak ayaklarından birini dümdüz bir şekilde havaya kaldırmaya çalışırken. Oy ben nerelere gidem?!

Melis Hanım iki aydır bütün çirkefliğiyle spor sahalarına geri döndü. Neymiş efendim, düğününe çok az kalmışmış, gelinliğine girebilmesi gerekiyormuşmuş! Madem öyle sen yap sporunu. Beni niye karıştırıyorsun ki? Sanki birlikte gireceğiz o gelinliğe!

“Melis ölüyorum diyorum, ayaklarımı hissetmiyorum diyorum.”

“Korkma hiçbir şeyin olmaz.”

Allah’ım şu kız bir an önce evlense de kurtulsak artık! Valla bi gerdek gecesini hevesle bekleyen Barış, bir de ben düğün için bu kadar heyecanla saatleri sayıyoruz! Hadi Barış’ın bi amacı var ama ben?

“Kerem ne yaptı dün akşam?” diye soruyor Melis kıkırdayarak bana bakarken. Kerem iki aydır her gün benimle birlikte kalmak için uydurduğu yalanlarıyla herkesin maskotu oldu adeta. Yağmur’la Can bile canları sıkıldığında beni arayıp Kerem’in o günkü yalanını soruyorlar. Düşünün artık! “Dünkü bahanesi neydi?”

Ama Kerem de çok yaratıcı şimdi, hakkını yemeyeyim. Adam nasıl yapıyorsa, o kadaaar ilginç şeyler buluyor ki, bazen sırf bu çabası yüzünden bile onu eve almak istiyorum. Ama sonra babam aklıma geliyor ve vazgeçiyorum tabi. Ne yapayım? Babam sorun çıkartmak ve nişanı atmak için yer ararken, bir de aynı evde kaldığımızı duyarsa ortalık iyice karışır. Yoksa ben istemez miyim Kerem’le birlikte kalmayı? Sonuçta aşık olduğum adam o benim. Hem birlikte kalmamız için o kadar çırpındığı halde onu her seferinde reddetmek o kadar üzüyor ki beni. Bazen gözümü karartıyorum ve dayanamayıp koskoca adamı kedi misali eve alasım geliyor ama Melis ve Yağmur her seferinde beni durduruyor. Bu işin sonu nereye gidecek bilmem.

“Sırtı çok ağrıyormuş ve her an tutulabilirmiş. Eğer ben yanında olursam en azından yardımcı olurmuşum.”

“Hahahah.. Çok iyi.”

 Adam iki aydır bahane bulmaktan profesyonel oldu. İyi olacak tabi. Ama benim ‘Top 3’ listemde şunlar var.

‘Zeynep komşularımdan biri pencereden beni dikizliyor. Bence ben seninle kalayım. Taciz falan etmesin şimdi beni durduk yere Allah korusun.’

NUMARA 12Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora