Hoofdstuk 4

6.2K 87 18
                                    

'Hier.' 'Dank je.'  We eten met zijn drieën frietjes en lopen terug naar het internaat.

'Hé Amy!' Hoor ik iemand achter me roepen. 'Ja?' Ik draai me om en zie dat het Scott is. 'O, hé Scott.' Glimlach ik. 'Misschien wil je morgen trainen.'  Zegt hij terwijl dat hij ket zijn hand in zijn nek wrijft. 'Ja klopt.' Knik ik. 'Misschien kunnen we samen trainen. Dan kan ik je wat tips geven en jij mij.' Stelt hij voor. 'Is goed. Dan zie ik je morgen.' Glimlach ik. 'Doei.'

Ik pak mijn telefoon en kijk naar mijn berichten.
Samira= S        Amy= A

S: raad eens!
A: wat??
S: ik kom naar jou!
S: ik kom ook naar het internaat!
A: echt?! Samira dat is geweldig wanneer ben je hier?
S: morgen rond half elf ongeveer.
A: oké tot morge!
S: tot morge-Xx

Ik sta met een grote glimlach voor me uit te staren. Mijn beste vriendin komt gewoon naar het internaat. 'Heb ik jou zo blij gemaakt.' Ik draai me om en zie een grijnzende Tyler staan. Nu is mijn glimlach direct weg.

'Nee maar bedankt voor het verpeste van mijn dag.' Zucht ik. 'Wat heb ik gedaan?' Vraagt hij verontwaardigt. 'Ademen.' Zeg ik bot. 'Luister jij eens even blijf uit Scott zijn buurt.' Zegt hij stug. 'Erm hij is degene die naar mij komt sukkel.' 'Dat zullen we nog wel eens zien.' Grijnst hij. Waar heeft hij toch last van?

--------

Ik word wakker en pak mijn bikini als ik me bikini heb aangetrokken en terug in de slaapkamer ben zie ik Tyler nergens.

Ik voel ineens twee armen rond mijn middel. 'Die bikini staat je goed.' Ik draai me direct om en kijk hem vol ongeloof aan. 'Gadverdamme!' 'Hé het was een compliment.' Lacht hij. 'Geloof het zelf. Dat meisjes jou leuk vinden.' Zeg ik ongelovig. Ik pak een handdoek en loop de kamer uit. Gevolgd door Tyler. 'Amy. Amy wacht nou even.' Zegt hij terwijl hij mijn pols pakt.

'Wat?!' Vraag ik geïrriteerd. 'Waar ga je naartoe?' Vraagt hij. 'Wat maakt jou dat uit?' Vraag ik. Ik zucht maar zeg het dan toch. Puur om hem te irriteren aangezien hij toch niet wil dat ik met Scott om ga, waarom? Ik heb geen idee. 'Ik ga surfen met Scott.' Zeg ik zonder oogcontact te maken. 'Oké ik ga mee.' Ik zucht maar loop dan door.

'Hé.' Glimlach ik zodra ik Scott zie staan. 'Hé.' Glimlacht hij terug. 'Tyler?' Vraagt Scott verward zodra hij hem opmerkt. 'Ja hij wilt me niet met rust laten.' Zucht ik terwijl ik hem kort aankijk. 'Natuurlijk niet, ik bedoel kijk naar je.' Grijnst hij. 'Niet jij ook al.'  Zeg ik teleurgesteld. Geen wonder dat het vrienden zijn. 'O kom op Amy dat is een compliment!' Zegt Scott. 'Wacht nou even.' Zegt hij kalm zodra ik wegloop.
'Scott laat maar, Amy neemt geen complimenten aan.' Zegt Tyler terwijl dat hij met zijn ogen rolt. 'Niet van jullie!' Roep ik terug naar ze.

Ik dacht dat Scott echt een goede vriend was maar hij is gewoon net zo erg als Tyler. Ik had gewoon naar Luca moeten luisteren.

Ik loop terug naar het internaat en ik hoor een hele bekende stem mijn naam roepen. Ik draai me om en ja hoor Samira. 'Samira!' Krijs ik enthousiast uit. 'Amy!' Roept zij ook uit. Brent komt ook naar ons toe gelopen en ziet Samira staan. 'Hé.' Zegt hij vrolijk zodra dat hij Samiea ziet. 'Hé.' Antwoord ze vrolijk. Achter Brent komt een meisje aangelopen. Als ze bij ons komt staan slaat Brent een arm om haar heen. Samira en ik kijken elkaar aan en dan terug naar het meisje en Brent.

'Oké explain.' Zeggen we tegelijk enthousiast. 'Dit is Britt.' Antwoord hij. 'En....?' Vragen we opdringerig. 'Ze is mijn vriendin.' Zegt hij terwijl hij haar trots aankijkt. 'O wat cute. Mijn broertje heeft eindelijk een vriendinnetje!' Roep ik in de hoop hem te beschamen. 'Ja ja zo kan ie wel weer.' Lacht hij. Britt moet ook lachen en we beginnen met haar te praten

Foto Britt

'Nee ik kan niet surfen maar Brent gaat het me leren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Nee ik kan niet surfen maar Brent gaat het me leren.' Zegt ze enthousiast. 'Oké. Samira kom wij gaan nu surfen. Dan kan je je nog kwalificeren voor de wedstrijd!' Zeg ik vrolijk.  'Ja beter!.' We lachen en rennen terug naar de zee.

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now