Hoofdstuk 48

1.5K 33 11
                                    

Ik loop naar de keuken om alles schoon te maken en de rest ploft neer op de bank. "Wat willen jullie dan eten?" Vraagt hij zodra hij terug in de kamer is. "Friet is prima." Antwoord Scott. De rest stemt er in mee. Tyler pakt zijn jas van de kapstok en de autosleutels van de tafels. Als iedereen even zijn bestelling op een lijstje wilt schrijven, kan ik die meenemen. Zegt hij. Ze knikken en doen wat hij zegt.

Hij loopt naar met toe pakt de spullen uit mijn hand. "Ga jij even ergens liggen, je moet even rustig aan doen." "Het gaat prima, en dit moet worden schoongemaakt." Hij kijkt me afkeurend aan. "Oké, maar zodra je moe word stop je oké?" Ik knik en hij geeft me een snelle kus en we horen Liv in eens op de achtergrond. "Awwwww" we kijk haar aan en Tyler loopt terug naar ze toe en hij pakt het lijstje. "Wat wil jij Amy?" "Het zelfde als normaal." "Oké." "Tot zo." "Doei."
Hij loopt de deur uit en ik loop naar de bank.

Ik kijk Adam verward aan. "Iets klopt hier niet." "Je had eerst toch wel geen bril?" Vraag ik verward. "Ja inderdaad." Liv staat nu op en hurkt voor hem neer. Ze bestudeerd zijn gezicht goed en knikt. "Klopt, dat is wat er anders aan is."

Adam leunt achterover en staart een beetje awkward voor zich uit. "Moest je nou zo dichtbij komen?" Vraagt Nathan. "Ja ik moest het zeker weten." Ik moet lachen en pak een paar ijsjes uit de vriezer en deel ze uit.

De bel gaat en ik open de deur Brent stapt samen met Samira, Britt en Luca binnen.
Ik hoor luid geblaf achter me en Lola springt op de stoel achter mij waar Cole op zit.
Lola schrikt van Cole die plotselinge op de stoel zit en springt van de stoel naar de bank.
Nu zit ze bij Scott. "Nee, kom terug!" Roept Cole maar Lola blijft gewoon zitten.

Zodra ik voorover buk om Lola op te pakken voel ik kleine schopjes. Ik sta rechtop en leg mijn hand glimlachend op mijn buik. "Wat doe je?" Lacht Liv. "Ze schopt weer."
Brent staat op en kijkt me vragend aan. Ik knik en hij legt zijn hand op mijn buik. "Je kan gerust tegen der praten." Hij kijkt me kort aan en richt zich dan weer op de schopjes. "Hé kleintje, dit is je oom Brent, we gaan later een leuke tijd samen hebben." Ik moet lachen. En Liv komt er ook bij staan. "Nou nu weten we ook de kwetsbare kant van Brent is." Zegt ze schouderophalend.

Hij kijkt nu naar Britt. "Uh..." "ik vindt het allemaal leuk, maar ik wil nog geen kind." Lacht ze. "No offence Amy." Lacht ze. De deur zwaait open en Tyler komt met zijn handenvol binnen. Ik help hem met de tassen en geef iedereen hun hun eten. "Dus wat zijn jullie morgen van plan?" Vraagt Samira. "Nou eigenlijk waren we van plan onze kleding uit te zoeken." "Ik ging samen  met Liv al mijn bruiloftsjurk uitzoeken." "En Tyler en Scott gingen voor Tyler zijn pak kijken." "Jullie kunnen wel mee als jullie willen." "Ik ga sowieso mee." "Ik ook." "Oké, Samira en Britt gaan ook mee. "Ik ga met Amy mee." Ik kijk Cole vragend aan. "Wat?" "Mag dat soms niet?" "Tuurlijk mag dat wel." "Oké, Nathan jij gaat ook mee." "Wacht wat?" Vraagt hij verward. "Kom op dat wordt leuk." Probeert Cole. "Moet ik perse?" Klaagt Nathan nog. "Ja." "Vooruit dan."

"Gaan jullie dan allemaal met Tyler en Scott?" Ze knikken en we besluiten daarna om te slapen.

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now