Hoofdstuk 43

1.4K 31 4
                                    

"Ik wordt tante?" Ik knik langzaam, mijn hart bonkt zo hard dat het voelt alsof hij straks uit men borstkas bonkt.
Ze staart ongelovig naar mijn buik. "Maar dan moet mijn vader Tyler toch juist steunen?" "Uhm..zo is het niet helemaal gegaan." "Hij is er niet zo heel blij mee." "wat bedoel je, mijn vader zou hem nooit in zo'n situatie in de steek laten."
"Tyler was bij hem langsgegaan, hij wou hem zelf vertellen dat we een kind krijgen." "Maar hij vondt dat hij een fout had gemaakt en dat hij ons alleen maar in de problemen werkt." Ze kijkt me tijdens mijn verhaal de hele tijd ongelovig aan.
"Hij vondt ons nog te onvolwassen." "Denk jij dat jullie er klaar voor zijn?" Ik leg mijn handen op mijn buik en glimlach. "Klaar of niet de baby is op komst, en met een toekomstige vader zoals Tyler zal alles wel goed komen."

"Mag ik? "Ze steekt haar hand voorzichtig naar mijn buik uit." Ik knik en ik zie een brede glimlach op haar gezicht verschijnen." "Weet je al iets, ik bedoel of het een jongen of een meisje is." "Het is een meisje." "Weet je al een naam?" "We zaten te denken aan Clary maar dat is niet zeker." "Clary..." herhaalt ze. "I like it." We lachen allebei en staan dan op." We spreken nog wel een keer af, dan kan ik je helpen met het plannen." "En misschien weet ik nog welke een paar oude vrienden van hem." "Dat zou geweldig zijn, dank je." "Geen probleem, je wordt daarom wel mijn schoonzusje."

Ze geeft me een knuffel en ze loopt weer weg. Ik doe het zelfde en stap mijn auto in. Zodra ik terug ben denk ik nog wat aan een paar namen.

"Ik ben terug." "Heb je misschien de uitnodigingen?" Ik draai me om en zie Tyler met druppend haar in de woonkamer staan. "Tyler!" "Je maakt heel de vloer nat!" Ik pak snel een handdoek en buk voor over. "Hé, ik maak de troep, ik ruim het op." Hij pakt de handdoek van me over en droogt zijn haar of aan maakt daarna de vloer droog.

"Waar zijn de boodschappentassen?" Ik kijk hem niet begrijpend aan en hij kijkt mij oom verward aan. "Je ging toch om boodschappen?" Ik kan me zelf wel voor mijn kop slaan, hoe kan ik dat nou vergeten ze weet hij direct wat ik heb gedaan. Verzin iets Amy, wat dan ook.

"Echt?" "O, dat ben ik vergeten." "Daarvoor ging je weg." Hij komt direct naar me toe gelopen en kijkt me bezorgt aan.

"Amy, gaat het wel." "Misschien moet je even zitten." "Nee het gaat prima." Hij trekt me zonder te luisteren mee naar boven en tilt me op een bruidsmanier op. Hij legt me voorzichtig neer op bed en komt naast me liggen. "Je moet het eerlijk zeggen als je ergens laat van krijgt." "Ik wil je helpen." Ik wil niet fat hij denkt dat het slecht met me gaat maar ik wil ook niet dat hij erachter komt dat ik zijn zus heb gesproken.

"Je hebt gelijk, sorry ik had het moeten zeggen." Hij geeft me een kus op mijn voorhoofd en streelt met zijn vinger toppen over mijn wang. "Waar denk je aan?" "Gewoon nog een paar namen." Hij knikt bedenkelijk. "Zoals?"
"Ik weet het niet, ik zat een beetje te denken aan Chloe." Hij strengelt zijn vingers in de mijne. "Chloe." Ik zie een grote grijns op zijn gezicht verschijnen en kijk hem doordringend aan. "Prachtig." Ik glimlach ook en hij drukt zijn lippen kort op de mijne en samen vallen we weer in slaap.

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now