Hoofdstuk 58

1.5K 24 6
                                    

Zodra we thuis zijn ga ik op de bank zitten en hou ik haar tegen me aan. "Misschien is het tijd om te gaan slapen." Ik kijk Tyler aan en knik. Hij pakt haar over en legt haar in haar wiegje. Ik doe mijn pyjama aan en kruip in bed. Ik moet toegeven ik ben uitgeput.

Ik voel merk dat hij naast me komt liggen en ik voel een arm om mijn middel glijden. "Je hebt me echt het beste van net beste geven." Fluistert hij naast mijn oor. Hij drukt een kusje in mijn nek en trekt me dichter tegen zich aan.

Ik wordt wakker en loop naar de babykamer. Ze heeft niet eens gehuild. Ik kijk naar hoe ze vredig slaapt en hoe haar buikje langzaam op en neer gaat met het ademhalen. "Er is bezoek." Ik draai me om en zie Tyler glimlachend naar me staren. Hij steek zijn hand uit en ik pak hem aan. We lopen samen naar beneden en ik zie Britt er vrolijk bijstaan met Brent. "Kunnen we helpen?" Vragen ze glimlachend. Ik glimlach en knik.

*2 weken later.*

"Ik weet het niet hoor Tyler, weet je zeker dat je het niet erg vindt?" Hij knikt en zijn handen glijden naar beneden tot op mijn heupen. Hij trekt me tegen zich aan en kijkt me in mijn ogen aan. "Ja, je verdient het en Scott, Brent en Britt helpen me hier." Hij drukt zijn lippen op mijn voorhoofd en ik knik. Ik loop naar Chloé en pak haar op. "Ik vind het gewoon zo vervelend om jullie nu al alleen te laten." "Het komt wel goed." Zegt hij zelfverzekerd. Ik knik enricht me op Chloé. "Mama gaat vandaag even weg met tante Liv en oom James, vanavond ben ik weer terug." Ik loop met haar naar de bank en plof daar neer. Ik wacht op de de rest en kijk wat naar tv. "Weet je al wat je gaat kopen?" Vraagt Tyler terwijl hij naast ons komt zitten. "Nee ik weet niet wat Liv en James allemaal van plan zijn. Ze wou gewoon gaan shoppen." Hij knikt en pakt Chloé's handje. "Je verdient het." Ik glimlach naar hem en geef hem een kus. "Jij ook." Hij glimlacht en doet de deur open zodra er werd aangeklopt.

"Ben je er klaar voor?" Vraagt Liv die naar mij en Chloé toe loopt. "Ja." Ik geef Chloé over aan Tyler en geef hun beide een kus. "Ik zie je vanavond weer." Hij glimlacht en loopt met me mee naar de deur. "Geen zorgen Tyler ik pas op ze." Zegt James glimlachend. James is de broer van Liv hij al 20 dus hij brengt ons. Liv en Scott geven elkaar ook een kus en ik loop met Liv en James weg.

"Oké, dus wat willen jullie eigenlijk doen?" Vraag ik zodra ik instap. "Zullen we eerst maar gewoon naar het winkelcentrum?" Vraagt James die ons aankijkt vanuit de spiegel. We knikken en ik kijk hem vragend aan. "Waarom wil jij daar zo graag naartoe? Ik dacht dat jij shoppen haatte." Vraag ik terwijl Liv zit te grijnzen. "Hij heeft ene enorme crush op Carly." Zegt ze plagerig tegen mij terwijl ze kijkt naar James. Ik m,e dat hij begint te blozen. Super schattig. "Wie is Carly?" Vraag ik nieuwsgierig. "Ze werkt daar in een klein cafeetje." "Oké, zo is het wel weer genoeg Liv." We moeten lachen zodra we zien hoe beschaamd James achter het stuur zit. "Op deze manier breng ik jullie nooit meer ergens heen." We Moeten opnieuw lachen totdat er een auto ons op een te hoge snelheid afsnijd. "Pas op!" Roept Liv nog. James probeert te uitwijken maar door de andere auto's moet hij nog meer uitwijken waardoor we van de weg afschieten en naar beneden rijden. Voor we het weten raken we een boom.

POV Tyler.

Ik zit samen met de rest op de bank tot er op de deur wordt geklopt. "Die zijn snel terug, of verwacht je iemand anders?" Vraagt Scott . Ik draai me en schud mijn hoofd. "Niet dat ik weet." Ik open de deur en zie twee agenten staan. "Bent u Tyler Anderson?" Ik knik langzaam en Scott komt naast me staan. "Tyler wat heb je gedaan?" Ik haal mijn schouders op. "Wie bent u?" Vragen ze aan Scott. "O, ik ben Scott. Scott Jones." "We hebben slecht nieuws voor jullie beide." We kijken elkaar snel gestresst aan en merken dat Britt en Brent ook achter ons zijn gaan staan.


Hey hopelijk vinden jullie het een leuk hoofdstuk. Zouden jullie misschien ook mijn andere boek willen lezen? (Het jongens internaat.) WAARSCHUWING het jongensinternaat kan seksueel getinte stukjes bevatten.

) WAARSCHUWING het jongensinternaat kan seksueel getinte stukjes bevatten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now