Hoofdstuk 41

1.5K 41 7
                                    

"Jullie zijn verloofd?" Ik knik langzaam en probeer zijn reactie van zijn gezicht af te lezen. Wat me niet lukt. "Brent?"
Hij loopt naar ons toe en geeft Tyler een 'bro-hug '. "Gefeliciteerd." Tyler kijkt hem verrast aan en glimlacht. "Thanks man." Brent trekt mij ook in een knuffel. "Gefeliciteerd sis." "Ik ik en kijk naar Tyler. "Wie gaan we allemaal uitnodigen?" "Onze familie natuurlijk." Antwoord Brent. Ik merk dat Tyler het even moeilijk krijgt als we het hebben over onze familie. Brent weet natuurlijk niks van zijn familie 'issues'.

"Ja, oké." Ik zoek naar wat papier en en pen en ga aan tafel zitten.

"Oké."

1. Mam en pap
2. Brent. Ik lach naar hem zodra ik zijn naam opschrijf. "Dat is je geraden ook." Ik moet weer lachen en schrijf de volgende namen op.
3. Samira
4. Liv
5. Britt
6. Luca
7 .Scott.
8. Opa en oma.
9. Tante en oom
10. Neven en nichten.
11. Kristen
12. Stella.

"Tyler?" "Is er iemand die jij wilt uitnodigen?" "Van mijn kant is er toch niemand die wilt, Scott komt das genoeg."
Met die woorden verlaat hij de kamer. 

"Waar heeft hij last van? Ik kijk naar Brent die onwetend een hap van een appel neemt. "Hoe kom je aan die appel?" "Gepakt." "Maar wat heb ik gemist?" "Niks Brent." "Waarom wilt hij niemand van zijn familie." "Dat wilt hij wel, maar zijn familie niet."  "Is er niet iemand waar hij bijna geen contact meer me heeft van zijn familie." "Hij heeft en zus." "Ze is heel vroeg gaan studeren." "Dus ik denk dat hij haar wel mist." "Amy, ik weet niet wat er met hem en zijn familie is gebeurd maar hoe groot was hun band?" "Zou ze hem nog steeds willen zien?" "Van wat ik weet denk ik het wel." "Ik zal haar een uitnodiging sturen." Hij knikt en loopt naar de deur. "Ik ga naar Britt, ze wou me iets laten zien of zo." "Is goed ik zie je nog wel." Hij knikt en loopt de deur uit.

Ik loop zachtjes de trap op en loop onze slaapkamer in binnen. "Tyler?" Hij kijkt me treurig aan. Er is geen blije emotie van zijn gezicht af te lezen. "Gaat het wel?" "Ja het gaat prima." Antwoord hij simpel. "Wat is er?" "Uhm, ik ga de uitnodigingen ophalen." "Dus ik ben even weg oké?" "Is goed?"

Ik wil weglopen maar hoe kan ik nou een uitnodiging geven aan zijn zus als ik niks van haar weet. En ik kan ook nekt bij zijn familie aankloppen om dat te vragen. Geweldig. Ik moet iets bedenken. "Tyler?" "Mhm..." "Mag ik jouw telefoon even lenen?" "Mijne is leeg en ik wil even Samira bellen, ze heeft haar oplader hier laten liggen." En dan kan ik het zometeen even snel terugbrengen." Hij knikt en geeft me zijn telefoon. "Thx sweet." Hij glimlacht en ik loop de kamer uit. Ik bel Scott snel via zijn telefoon op die na een paar keer overgaan eindelijk opneemt.

"Yo, Tyler?" "Dit is niet Tyler." "Amy?" "Ja, klopt." "Scott ik heb even je hulp nodig." "Ik luister." "Weet jij hoe Tyler zijn zus heet?" "Waarom?" "Nou ja hij heeft me ten huwelijk gevraagd." "En jij weet van zijn familie toestand" "maar ik wil zegmaar dat er ook iemand voor hem komt, van zijn familie zeg maar." "Ze heet Nicolle." "Maar wat wil je doen dan?" "Ik heb zijn telefoon maar ik had alleen haar naam nodig dan kon ik haar nummer overnemen en haar uitnodigen." "En even alles uitleggen." "Weet je Amy, hij mag echt heel erg gelukkig zijn met een verloofde als jou." "Dank je Scott, maar ik moet gaan." "Doei." "Bye." Ik hang op en neem snel haar nummer over.

"Tyler ik ben weg!" "Is goed ik zie je straks, rij voorzichtig." "Altijd!" Roep ik terug. "I love you!" "Love you to." Ik pak mijn auto sleutels en loop naar buiten. Zodra ik in de auto zit bel ik haar op.

"Hey, spreek ik met Nicolle?".....

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now