Hoofdstuk 26

3.2K 50 1
                                    

.tyler.

Ik kijk grijnzend afwachtend op zijn reactie. "Jij gaat mij helpen dat Amy mij vergeeft." "Vergeeft voor wat?" "Ik heb haar gebruikt voor en weddenschap." "Ik dacht dat ze dat al hadden uitgelegd." "Ja maar het is nog steeds verwarrend."
"Zoiets doe je toch niet?" "Je kent me niet eens je weet niet eens wat er gebeurt is." "Ik zou maar opletten wat je zegt anders vertel ik je kleine geheim gewoon door." "Wacht ik bedoelde het niet zo." "Het zal wel help me gewoon."
"Deal?" Hij steekt zijn hand uit en knikt.

"Wat wil je dat we doen dan?""zorg dat ze me vergeeft." Ik draai om en loop terug naar Scott.

.Amy.

Ik zie Nathan en Adam terugkomen. "Wat was er?" "Waarom kwam Tyler naar jullie toe?"
Emily staat op en gaat naar buiten. "Ben zo terug." We knikken en wachten op het antwoord van Adam en Nathan. Ze zien er nerveus uit en weten niks te zeggen.

"Heeft hij je weer bedreigt?" "Nee dat is het niet." "Laat maar zitten." Liv blijft hem wantrouwend aankijken maar knikt dan toch. Brent staat op en betaalt onze drankjes.

"Zullen we naar een club gaan?""ja is goed." "Gaan jullie ook mee?" "oké waarom ook niet." We staan op en lopen naar buiten.

.tyler.
Ik wacht op Scott met de auto en ik zie een meisje van daarnet naar me toe komen.

"Hey ik ben Emily." "Tyler." "Waar had je het over met Nathan en Adam?"
"Niks." "Kom op ik kan een geheim bewaren." Ze zet een stap dichterbij en blijft me aanstaren. "Er was niks."
Ze legt haar hand op mijn arm en zet nog een stap dichterbij. "Luister hun relatie is hun ding." "Wij moeten ons daar niet mee bemoeien." "Wacht wat?" "Relatie?" Vraagt ze verward. 

Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Waarom moest ik dat nou zeggen? "Nee, Emily  ik bedoelde....
Voor ik mijn zin kan afmaken komt de rest naar buiten.  Ik zie Scott en loop snel naar hem toe.
Ik zie Nathan en hij loopt naar Emily. Zolang ze maar niks tegen hem zegt van wat ik tegen haar zei.

"Alles goed gast?" "Ja ja." Zeg ik afwezig tegen Scott. Ik zie Nathan me bedenkelijk aankijken en stap dan de auto van Scott in.

zij stappen ook het busje in en Nathan, Adam en Emily gaan ook mee. "Die gaan dus niet terug naar het internaat." "Nee inderdaad." "Zullen we ze volgen?" "Duh." We rijden achter ze aan en eindigen bij een club. "Serieus gaan ze nu nog naar een club?" "Hoe later hoe beter is het niet?" "En ik kan wel een paar biertjes gebruiken." Hij knikt en loopt dan achter me aan.

*Amy*

We lopen naar buiten en zien Emily verbaasd naar Tyler roepen. Zodra hij ons ziet loopt hij naar terug naar Scott.
Nathan loopt naar Emily toe en kijkt Tyler vragend aan. Wat is er toch gaande tussen die twee? We stappen in ons busje en rijden naar de club. Nathan en Emily wijzen ons de weg.

"We lopen naar binnen je mag pas vanaf zestien naar binnen." We kijken naar Adam en Emily en Nathan. "Zijn jullie oud genoeg?" "Ja." Er is een kant voor achttien en ouder en onder de achttien. "We zien jullie binnen wel."

"Als we binnen zijn bestelt Brent voor iedereen een biertje en kiezen wij een zit plek uit." Behalve voor Nathan,Emily en Adam. Die zijn nog niet oud genoeg. Ik zie Tyler en Scott binnen lopen. Ik sta op en loop geïrriteerd naar Tyler toe.
"Moet je ons nou overal naar toe volgen?!" Roep ik boos. "Ik wil je hier niet zien!" "Ga weg!" Roep ik.

Ik begin tegen zijn borstkas te slaan ik wordt achteruit getrokken door Luca en Brent en ga mokkend terug zitten.
Tyler seint die rest om even weg te gaan wat ze ook doen.  Ze gaan verder op aan een tafel zitten. "Luister Amy ik snap dat je boos bent." "Maar laat me tenminste je je cadeautje geven." Hij haalt een doosje uit zijn zak en geeft het aan mij.
Ik maak het open en blijf er even naar staren. Het is een kettinkje met een fotootje erin van onze eerste date.

Ik sta op en begin te roepen. "Denk je dit alles goedmaakt?!" Ik loop snel door naar de tafel van mijn vrienden. En Adam staat op om plaats voor me te maken. Tyler grijpt hem vast en trekt hem mee.

*tyler*

"Je moet me helpen." "Met wat?" "Ze vergeeft me nog steeds niet." Ik wenk de bar man voor wat drinken. "Niks helpt."
"Ze blijft boos op me." "Wat kan ik doen zodat ze me eindelijk vergeeft?" We krijgen drinken en ik kijk Adam hoopvol aan. "Ik weet het ook niet." "Ik weet niet eens wat er precies is gebeurd." "We hadden een deal jij en je vriend zouden mij helpen om Amy terug te krijgen." "En anders vertel ik iedereen over jullie relatie." "Wat vertelde jij precies aan Emily?" Zegt Nathan die er ook ineens bij is komen staan.

"Niks." Antwoord ik snel. "Dat is iets tussen ons." "Help mij nou maar gewoon." "Verzin iets voor me." Ik loop terug naar Scott en neem nog snel twee biertjes mee. Ik kijk naar Amy en ik zie haar naar de foto staren. Misschien vergeeft ze me. Ooit.

*Amy*

Ik ze na en Samira haalt me uit mijn gedachten. "Wat moest hij nou?" "Hij had nog een cadeautje." "Laat zien!"
Ik laat ze de ketting zien met het fotootje." "Wat is dat op de foto?" Vraagt Nathan nieuwsgierig. "Dat zijn wij op ons eerste afspraakje." "Dat is zo lief en cute." "Denk maar niet dat dit alles goed maakt." "Dat snap ik ook wel." We kijken naar Tyler en zien hem gefrustreerd naar Adam kijken. Ik kijk naar Nathan en hij staat op en loopt naar ze toe.

"Waar zouden ze het over hebben?" "Geen idee, ze kennen elkaar nog maar net neem ik aan." "Of komt hij hier vaker?" "Nee maar ze waren nu net ook al in gesprek."  "Hij zal wel een reden hebben." "Maar toch vind ik het super lief dat hij je nog een cadeautje geeft." Ik pak mijn ketting vast en staar naar de foto. Ik mis dit. Waarom moest hij dat nou doen.

Ik zie dat Nathan en Adam al weer terug komen en ik zie Tyler naar ons kijken. "Gaan we nog iets doen?" Vraagt Brent.
"Ik weet wel iets." Grijnst Adam.....

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now