Hoofdstuk 10

4.5K 79 7
                                    

Amy:
Ik schrik wakker en kijk op mijn wekker. 3:04
Ik had een vreselijke droom. Het ging over mijn ex wat hij me allemaal heeft aangedaan. Bij deze gedachten begin ik te huilen waarom droom ik er nu weer over het ging zo lang goed ik dacht dat ik erover heen was.

"Hé hé." "Wat is er?" Het licht gaat aan en Tyler trekt me in een knuffel. "Gewoon een slechte droom." "Wil je erover praten?" Ik schud mijn hoofd. "Nee." Hij knikt en wilt opstaan maar voor ik het door heb pak ik zijn hand. "Wil je alsjeblieft blijven?" Hij knikt en komt naast me liggen. "Welterusten ik ben bij je." Met die woorden val ik in slaap.

"nee nee!" Ik schreeuw zo hard als ik kan maar niemand hoort me. "Help!" "Help!" "Help me!" Roep ik snikkend. "Jackson nee nee!" "Alsjeblieft!" Hij komt langzaam op me afgelopen en komt op zijn knieën voor me zitten. "Sorry prinses." "Maar als ik je niet mag hebben mag niemand je hebben" fluistert hij hij plaats een kus op mijn voorhoofd en richt een geweer op mij. "Nee alsjeblieft!" "Ik smeek het je!" Schreeuw en huil ik in paniek.

Ik hoor een schot die de ruimte vult ik knijp mijn ogen dicht maar er gebeurt niks. Ik kijk op en zie een agent dood op de grond liggen. Ik begin te gillen hij heeft een agent vermoord. Ik begin nog harder te gillen en ik wordt weer wakker maar dit keer gillend.

De deur van mijn kamer zwaait open en Tyler komt met Brent en Luca binnen gelopen Brent trekt me direct in een knuffel.

"Gaat het weer een beetje?" Ik knik en ik hoop dat het overtuigend genoeg was. Hij knikt twijfelend en verlaat de kamer dan. Ik ga weer liggen en val in slaap.

Ik wordt wakker met vier bezorgde blikken op me gericht. "Het gaat prima." Ze knikken alle vier twijfelend maar verlaten dan toch mijn kamer.

Ik ben op het strand en ik begin te surfen. Ik ben zo diep in gedachten over Jackson waarom zo ik er nu weer over dromen.

Ik bedoel ik was er zo goed als overheen ik zal nooit helemaal vergeten maar het ging zo goed.
Doordat ik niet aan het opletten was val ik van mijn surfboard af door een golf ik zwem terug naar boven en kom weer onder een andere golf ik begin te hoesten als ik weer boven kom. De wind neemt toe en het begint te regenen. De golven worden heftiger en ik kom niet meer boven. Ik krijg geen lucht meer en ik draai weg.

Tyler.

Deze nacht was raar Amy bleef maar gillend wakker worden ze is denk ik gaan surfen ik loop met Scott naar het strand waar ik Amy zie surfen volgens mij is ze niet helemaal bij want er is niet veel actie op de golven ze gaat recht door een golf waardoor ze valt. Ze probeert boven te komen maar de volgende golf houdt haar al onder water. Het begint harder te waaien en de golven worden heftiger ik zie Amy niet meer boven komen en raak een beetje in paniek. "Waar de hell zijn de strandwachters als je ze nodig hebt?!"

Ik pak het surfboard van Scott en begin naar de plek waar ik Amy voor het laatst zag te peddelen.
Ik zie haar nergens dus duik ik onderwater.

Ik pak haar vast en leg haar op mijn surfboard. Als ik terug aan land ben roep ik Brent en Scott als ze me zien met Amy buiten bewust zijn komen ze direct naar me toegesneld. "Bel 112!"

"Alsjeblieft Amy blijf bij ons!" Roep ik wanhopig. Hopelijk is die ambulance er snel ze ademt niet meer!
"Amy!"

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now