Hoofdstuk 25

3.3K 51 4
                                    

BELANGRIJK!

Heyyy peeps, ik doe een cross-over met mijn bff this-bish-empty.  Als je beide kanten van het verhaal wilt lezen kun je naar haar account. Haar karakters komen ook in dit hoofdstuk voor. Die stellen zich nog voor in dit hoofdstuk. Hoop dat jullie het leuk vinden! Haar boek is in het Engels maar ik zet het gewoon voor het gemak in het Nederlands.

"Amy"

Ik pak mijn handdoek en loop naar het ijskraampje. "Hé." Ik draai me om en zie Scott staan. Ik rol met mijn ogen en draai me weer om. Hij staat nu voor me. "Amy ik weet dat je boos bent maar het was mijn fout." "Tyler heeft het geld nodig." "De reden ga ik niet zeggen dat is aan hem." "Ik weet waarom." Hij knikt en gaat verder. "Je moet weten dat hij er kapot van is dat hij je zoveel pijn heeft gedaan." "Daar had hij eerder aan moeten denken." Ik duw hem aan de kant en loop terug naar de rest.

"Ik dacht dat je ijs ging halen." "Goed gezegd 'ging'." Ze kijken me vragend aan en ik wijs onopvallend naar Scott. Ze knikken en gaan verder met hun gesprek.

-tijd sprong naar volgende ochtend.-

Er wordt een zwaar gewicht op mijn bed gegooid en ik schrik wakker. "Liv wat doe je?" "Happy birthday!"
Ze trekt me in een knuffel en Samira komt de kamer ook binnen gelopen. "Happy birthday!" "Dank je." "Daar heb je vriendinnen voor." "Maak je klaar we gaan weg." "Waar naar toe?" "Dat zul je wel zien." Ze staren me beide grijzend aan en ik kijk wantrouwend terug.

Ik pak een outfit uit mijn kast een zodra ik ben omgekleed loop ik naar beneden. "Oké let's go!" Ik loop achter Liv en Samira naar de trap en ik zie al snel de rest in de 'chill-room'  zitten. "Happy birthday sis!" Brent trekt me in een knuffel jij ook!" "Gefeliciteerd." "Thanks Luca." Hij glimlacht en loopt achter Brent naar buiten. We volgen ze en ik zie een groot busje staan. "Wat is dit?" Lach ik. Ze pakken mijn tassen en gooien ze in de kofferbak. Ze duwen me de bus in en springen er zelf bij.  Na een aantal uur krijgen we trek en besluiten we naar een café te gaan.

.Tyler.
Vandaag is Amy jarig ik heb een cadeau voor haar maar ik denk niet dat dit de beste tijd is om het aan haar te geven.
De deur zwaait open en Scott komt naar binnen. "Waar is iedereen van plan naar toe te gaan?" "Hoe bedoel je?"
"Ze gaan allemaal in een busje weg." Ik sta op en loop naar buiten. Ik kijk Scott aan en hij knikt. We stappen in zijn auto en achtervolgen de rest. Zou dit voor haar verjaardag zijn? Na een aantal uur stoppen ze bij een café. Ze lopen naar binnen en wij gaan ze achterna.

.Amy.

We lopen het café binnen en voor ik het weet bots ik tegen iemand op en lig ik op de grond. Ik hoor een stem achter me die begint te schreeuwen tegen de jongen waar ik daarnet tegen aanbotste. "Kijk is uit heb je geen ogen vriend?!"
Een vriend van hem helpt me overeind. Ik draai me om en zie Tyler staan. "Wat zei je?" De jongen wordt ook overeind geholpen door een meisje en hij kijkt Tyler verward aan. Tyler loopt kwaad naar hem toe en begint weer te roepen.
"Ik zei kijk is uit!" Ik pak Tyler zijn pols en trek hem terug. Maar natuurlijk zoals verwacht blijft hij staan want hij is sterker dan mij.

"Hij loopt naar de jongen toe en zegt: "raak haar nog eens aan je kan niks meer." Het meisje komt er tussen en probeert Tyler te kalmeren. Hij negeert haar en loopt terug naar Scott. Ik loop naar de jongen toe en verontschuldig me. "Het spijt me van Tyler en van de botsing ik had beter moeten uitkijken." "Nee het is al goed het was niet jouw schuld."
Ik knik en Samira komt naar me toe gelopen. "Waarom is Tyler hier?" "Geen idee." Samira steekt haar hand uit naar de jongen en stelt zich voor. "Hey ik ben Samira en dit is mijn vriendin Amy." "Nathan." Luca komt naar ons toe. "Uhm misschien koeten we aan de kant of aan een tafel zitten want we blokkeren de ingang. Hij wijst ons een tafel aan we gaan zitten en Nathan en zijn vrienden lopen mee naar de tafel.

Als we zitten kijk ik naar de tafel waar Scott en Tyler zitten en ik zie Tyler nog steeds wantrouwend naar Nathan kijken. Ik negeer het en luister verder naar het gesprek. "Wat doen jullie hier eigenlijk?" "Jullie klinken niet Engels." "Klopt." Antwoord Luca. "We zijn hier met een roadtrip omdat Amy en Brent jarig zijn vandaag. Zegt hij wijzend naar ons. "happy Birthday!" Roept Nathan. Dank je wel." "Oké even voorstellen want wie zijn jullie eigenlijk?" Ik kijk naar Liv die niet stopt met staren naar Nathan. Het meisje stelt zichzelf als eerst voor. "Ik ben Emily en dit is Nathan en de verlegen jongen daar is Adam. "Hey!" Komt Adam in de verdediging we lachen en liv stelt ons voor.

"Ik ben Liv, en dit is Amy,en dat is haar tweelingbroer Brent. Dit is Samira en dit is Luca en dat is Britt." "En die twee irritante dudes daar dat zijn Tyler en Scott." "Ja wat is zijn probleem eigenlijk." Ik geef Samira een help me blik.
"Lang verhaal." zegt ze. "Ik heb de tijd." "Oke lang verhaal kort." "Hij gebruikte haar voor een weddenschap." "Samira!" Roep ik verontwaardigd.

"Ik sta op en loop naar de toiletten Nathan volgt me en vraagt of alles goed is." Ik knik en zucht. "Ja alles is goed." Hij kijkt me niet gelovend aan en de deur gaat opnieuw open. Ik zie Adam binnen komen en ik loop terug naar de tafel.

.Tyler.

Ik zie Amy naar de toiletten lopen gevolgd door die jongen van daarnet. Wie is dat toch? "Aarde aan Tyler." Ik kijk Scott geïrriteerd aan en hij steekt zijn handen in de lucht als teken van overgaven. Ik zie Amy terug naar de tafel lopen en ik zag dat één van die andere jongens er ook bij was gekomen. Ik sta op en loop naar de toiletten ik zwaai de deur open en zie de twee jongens samen staan zoenen.

"Uhm sorry." stotter ik gênant. Ze kijken geschrokken terug en staan er ook akward bij. Ik kan me zelf wel voor mijn kop slaan. Ik dacht dat hij met Amy zat te flirten maar dat was duidelijk niet zo. "Sorry ik ga al." Ik draai me om en wil weglopen maar iemand pakt me bij mijn pols. Ik draai me terug om en kijk naar de jongen. "Wat?" "Vertel dit aan niemand alsjeblieft. Ze weten nog niet dat ik homo ben. Ik ze verward aan en knik dan. "Oké op één voorwaarde..."

Het Internaat (VOLTOOID)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora