Hoofdstuk 49

1.6K 30 5
                                    

De wekker gaat af en we worden allemaal vrijwel gelijk wakker. "Oké als we zometeen alles weer op zijn plek zetten, dan kunnen we wat vroeger door." De rest staat ook slaperig op en helpen me om alles op te ruimen. Zodra de banken allemaal weer terug staan zoals ze stonden, en iedereen uiteindelijk klaar is om te vertrekken, pak ik mijn jas en start ik de auto. "Komen jullie nog?" Ze stappen in en ik zwaai naar Tyler die naar onze auto toe loopt en op het raam klopt.
"Wat is er?" Vraag ik lachend. "Vergeet je niet iets?" Ik haal mijn schouders op. "Hij wilt nog kusje!" Ik draai me om en zie Liv geamuseerd kijken. "Creep" ik moet lachen om Samira's reactie. En kijk naar Tyler. "Kies je een mooie uit?" Ik knik. "Als jij dat ook doet."

"Wacht!" "Wat nu weer?" Ik draai me om en richt me op Liv. "Is het niet slimmer dat er twee mensen omwisselen?" "Hoezo?" "Nou ja Britt Samira en ik weten wat jij mooi vindt." "En de jongens weten wel wat Tyler mooi zou vinden."
"Dus ik kan wel met Brent omwisselen." Ik kijk naar Tyler de knikt. "Ik vind het prima." "Ook al vind ik alles mooi wat jij mooi vindt." Ik glimlach naar hem en roep Brent. "Oké, Scott wacht!" Liv springt de auto uit en rent naar Scott.
"Dat was haar reden." "Ongelofelijk." "Laat het los Samira, vanavond zie je Luca weer." Ze wordt rood maar negeert mijn opmerking. "Oké, wij gaan door." Tyler knikt en geeft me nog een snelle kus. En voor mijn raam terug dicht is hoor ik Liv nog roepen. "Hij heeft zen kus nog gehad." Ik rol met mijn ogen en we rijden weg.

"Dus, is er nog iets bij jullie gebeurd?" Vraag ik aan Nathan en Cole" "Uhm, misschien is dat niet zo netjes om te vertellen in het bij zijn van kinderen." "O." Antwoord ik awkward. "Wat."  Vraagt Samira in de war. " het zou me niet verbazen als er nog iemand zwanger is." Grijnst Cole. "Ja maar dat kunnen jullie toch...., ooowwww." "Ik snap het." Lacht ze ongemakkelijk. Ik kijk door de spiegel naar Nathan die er maar rood bij zit, en geen woord durft uit te brengen.

Niet veel later zijn we er al. Zodra we naar binnen lopen wachten we tot iemand ons komt helpen. "Amy Campbell?" Ik draai me om en kijk naar een blonde vrouw die haar hand uit steekt. "Ja, dat ben ik." Antwoord ik. "Lydia" antwoord ze.
"Dus, je had een afspraak gemaakt." Ik knik en we lopen achter haar aan. .Wie heb je allemaal meegenomen?" Mijn broer, Brent." "Mijn vriendin Britt." "Twee vrienden van mij Nathan en Cole." "En mijn beste vriendin, Samira." Ze knikt en wenkt ons weer met haar mee. We bespreken het budget  en mijn voorkeuren en kijken daarna we wat. "Oké, begin maar met deze, als je die leuk vind." Ik bekijk hem goed en knik. "Daar zijn de paskamers." Ik knik en loop er naar toe.

Zodra ik hem aan heb loop ik terug naar buiten. Ik wacht hun reacties af en bekijk mezelf in de spiegel. "Wat vind je er zelf van?" Vraagt Samira. "Ik weet niet, ik heb liever korte mouwen denk ik." "Oké dan pak ik de lange mouwen er even van tussen." "Na nog een paar geprobeerd te hebben, heb ik eindelijk de goede gevonden.

"Zou het bij Tyler ook zo lang hebben geduurd?" "Sorry." Verontschuldig ik me. "Is niet erg hoor, we hebben in ieder geval de goede jurk gevonden." "Ja, de bruidsmeisjes hebben hun jurk al." Lag ik. Ze knikken tevreden en na het afrekenen lopen we terug nar de auto.

"Heb je eigenlijk enig idee waar jullie naar toe gaan op jullie honeymoon?" "Dat gaan we vanavond bespreken. "Spannend, heb je al een vermoede?" "Of interesse?" "Ik weet dat Tyler graag veel plaatsen wilt zien." "Hij wilt een week doorreizen." "Awww, so cute." Lacht Britt. "Brent leer er van." Ik kijk naar Brent die er maar een beetje awkward bij staat. Wat is er toch met hem aan de hand? Ach ja hij is mijn tweelingbroer als hij ergens mee zit zegt hij het wel.

Zodra we terug thuis zijn wachten we op Tyler en de rest en kijken we een film. Voor ik het weet val ik in slaap. Ik wordt wakker in de armen van Tyler. "Tyler, bent je al terug?" Hij legt me neer op bed en ik kijk hem verward aan." Hij glimlacht en knikt. "Ja, je lag te slapen dus ik bracht je naar boven. "Dank je." "Voel je je wel goed?" Ik knik en sluit mijn ogen even. "Ik ben gewoon moe." Hij knikt en gaat naast me liggen. Hij trekt me tegen zich aan en ik leg mijn hoofd op zijn borst. "Is het gelukt?" Vraag ik hem. "Heb je je pak." Hij knikt en en drukt en kus op mijn haar. "Maak je geen zorgen, het gaat een hele mooie dag worden."  Ik lach tevreden en sluit mijn ogen.

Zodra ik weer wakker word maak ik Tyler wakker. "Hé, is de rest nog beneden?" "Nee, ik heb gister een appje gestuurd dat ik boven bij je bleef ." "Oké." Ik sta op en loop naar beneden. "Hé Lola." "Wil je je eten?" "Wil je je eten." "Kom dan kom dan." Zeg ik met een baby stemmetje. "Je wordt vast een geweldige moeder." Ik glimlach naar hem en pak Lola op.
"En jij een geweldige vader."

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu