Hoofdstuk 36.

2.1K 39 8
                                    

"Nee, Brent niet doen!" Roep ik in de hoop dat hij stopt maar nee. Tyler krijgt wederom een klap in zijn gezicht.
Ik zie Adam en Nathan verbaasd/geschrokken kijken van de plotselinge actie van Brent. "Jongens stop." Ik zie Liv die Scott seint om Tyler en Brent uit elkaar te halen, maar het heeft weinig effect Scott krijgt ook een elleboog in zijn gezicht en stapt terug achteruit.

"Oké, ze zoeken het zelf maar uit." Ik kijk naar Scott die opgevend in de bank zakt en maar een beetje naar Brent en Tyler toekijkt.

"Luca doe iets!" Hij zucht en loopt naar Tyler en Brent en duwt ze uit elkaar. "Dude!" "Doe even normaal."
"Brent je moet blij voor ze zijn, en niet direct vechten." Brent kijkt Tyler nog steeds boos aan maar loopt dan terug naar de keuken. "Hebben jullie ook iets van bier?" Vraagt Brent terwijl hij door de boodschappentassen heen zoekt.

Ik knik een wijs de goede tas aan. Ik wenk Adam om met me mee te komen naar de keuken zodra de rest allemaal in woonkamer is gaan zitten.

Ik duw een schaal in zijn hand en pak een zak chips uit de kast. "Dat ging tot nu toe beter dan verwacht." Zegt hij terwijl hij een flauw lachje laat. Ik zucht en pak nog wat glazen. "Zou ik het gewoon in de groep vertellen?" "Ik bedoel dat ik morgen om een echo mag." "Ik weet niet, misschien niet na dit tussen Brent en Tyler." "Misschien is het verstandiger om het alleen aan Tyler te vertellen." Hij staart me recht aan en ik knik. "Bedankt." Hij knikt en loopt met de schalen naar de tafel.

Ik zie dat Adam iets tegen Tyler zegt en Tyler komt deze kant opgelopen. "Hé." "Is alles goed?" Vraagt hij zodra hij ziet dat ik best nerveus ben. Voor de duidelijkheid ik ben niet nerveus om het Tyler te vertellen, nou ja misschien een beetje, maar ik ben nerveus om daar morgen naar toe te gaan. "Ik heb nieuws..." zeg ik twijfelend." "En dat is?" Hij kijkt me vragend aan. "We kunnen morgen een echo maken." Zeg ik voorzichtig. "Echt?" Hij kijkt me vrolijk aan en trekt me in een knuffel. "Dat is geweldig." Weet je zeker dat je de rest hier dan wilt laten slapen. Ik knik. "Ik wil het ze vertellen maar nu nog niet." Hij knikt begrijpelijk en pakt mijn hand. Ik volg hem en ga bij de rest van de groep zitten.

"Oké, in het café ging het minder goed dan gepland dus ik wil een tweede poging." Zegt Liv die ons allemaal uitdagend aan. "Hoe bedoel je." Vraagt Luca die duidelijk in de war is. En hij is niet de enige.

"Een extreme truth or dare." "Duh."  "Wie doet er mee?" Iedereen knikt en we draaien de fles. Hij begint bij Adam.
"Oke Adam aan wie geef je the truth or the dare?" Vraagt liv die geamuseerd voor zich uit staart.

"Uhm... Tyler." Adam staart Tyler aan en Tyler kijkt uitdagend aan. "Dare." Antwoord hij zodra hij een biertje achter over giet.

"Een beetje hulp graag." Adam kijkt de rest aan David trekt zijn mond direct open. "Oké..." "ik weet wel iets. Hij kijkt Adam aan die hem bedenkelijk aankijkt. David fluistert iets in Adams oor en ik zie dat Adam al begint te twijfelen.

"Dat ga ik hem dus echt niet vragen!" Roept Adam direct. "Waarom niet het is toch zeker extreme truth or dare." "En zo erg is het nu ook weer niet." Verdedigt David zichzelf. "Ik kan wel iets hebben hoor."" Antwoord Tyler .

"Stel gewoon de vraag." David begint direct te grijnzen. "Doe een kleding stuk uit." "Uhm David je bent nieuw dus laat me je informeren." "Hij is met Amy, ze krijgen zelfs een kind." Zegt Samira lachend.

"Het is gewoon een spel kom op zeg." Klaagt David direct er achteraan. "Rustig, ik doe het wel." Hij staat op en doet zijn hoodie uit. Iedereen kijkt hem afwachtend aan en zodra hij zijn hoodie uit heeft gedaan blijkt dat hij er jog iets onder aan had. "Saai!" Roept Liv direct. "Vraag dan lekker of Scott zijn shirt uitdoet." Kaatst Samira direct terug. "Al vaak genoeg gezien." Antwoord Liv weer die haar tong uitsteekt.

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now