Hoofdstuk 45

1.5K 33 4
                                    

"Amy, wat doe je?" Ik ga zitten en pak zijn hand. Ik leg zijn hand op mijn buik en kijk hem met een brede glimlach aan. "voel je het?" "Ja, ik voel het." Nu verschijnt er ook bij hem een grote glimlach. "Haar eerste schopjes."kom maar meisje." "Lola." Ik zie Lola van achter de deur komen en klop naast ons zodat ze naar ons toe komt rennen. Tyler tilt haar op en zet haar neer op onze schoot. "Binnenkort zijn we met zijn vieren." Glimlacht hij." Ik knik en we geven elkaar een kus.

Er wordt beneden geklopt en ik loop samen met Tyler naar beneden en Lola rent directies ons mee. "Hoe staat het ervoor met mijn favoriete gezinnetje?" "Liv!" We geven elkaar direct een knuffel en Scott komt achter haar ook naar binnen gelopen. "Aaawwww!" "Wie is deze kleien schat." Liv duikt direct naar de grond en begint direct me Lola te spelen. "Zijn er al updates?" "Niet echt, we weten dat het een meisje wordt en we twijfelen tussen Clary en Chloë tot nu toe." "En nu net voelde we de eerste schopjes." "Echt, mag ik?" "Nu is ze stil." "Jammer."

Ze springt op en pakt Scott bij de hand. "Uhm, we hebben nieuws." "Drie dagen na jullie bruiloft gaan we weg." "Voor twee weken." Zegt Liv dromerig. "Weg?" "Ja, Scott had een verrassing voor me." "Drie dagen na jullie bruiloft gaan we naar Hawaï!" "Liv dat is geweldig." "Zit er toch nog een romanticus in je hè Scott." Ik kijk naar Tyler die Scott wat zit te plagen en Scott staat er maar wat bij te lachen. "Dat moet wel me zo een speciale vriendin." "Awww." Ze lacht en geeft hem direct een kus.

"Wie gaat er allemaal mee?"vraagt Tyler die iedereen afwachtend aanstaart. "Om Lola uit te laten." "Wij." "Ik ook."
"O ja, Scott pak hun verrassing." Beveelt Liv Scott. Ik kijk Tyler vragend aan en Liv pakt een tasje van Scott over. "Hier."
We pakken het aan en kijken in het tasje. "Liv, Scott, dat hadden jullie echt niet hoeven te doen." "Maar dank je wel.

Ik pak er twee gouden kettingen uit met op de voorkant op de ene 'his' en op de andere 'hers' en op de achterkant staan onze namen er in gegraveerd. "Dank je wel." We doen ze bij elkaar om en daarna gaan we naar buiten om Lola uit te laten. Niks kan deze dag nog verpesten.

Ik loop een beetje achter met Liv en Scott en Tyler lopen wat verder voorop. Lola loopt aan de lijn bij mij en Liv. Na een aantal minuten gaat mijn telefoon af. Ik geef de riem over aan Liv en minder de vaart in mijn passen. "Hallo met Amy."
"Krijg ik misschien ook een uitnodiging?" "Hoe weet je van de bruiloft?" "Ik weet alles, en ga je me nog uitnodigen?"

Hey peeps,

Sorry dat ik al zolang niet meer heb gepubliceerd. Ik ben niet veel thuis geweest. En ik ga morge voor een week naar Duitsland. Dus ik snel niet dat ik dan kan publiceren. Ik hoop dat jullie dit ook ene leuk hoofdstuk vinden.

-xx me💛

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu