Hoofdstuk 50

1.4K 26 3
                                    

"Wat wil je eten?" "Maakt me niet uit." Hij knikt en maakt ontbijt. Niet veel later verschijnt hij voor me met een mijn ontbijt en eet ik het op. "Wat wil je vandaag doen?" "Ik wou eigenlijk nog een paar spulletjes kopen voor de baby." Hij glimlacht en loopt naar met toe. "Ga je je dan klaarmaken." Ik glimlach terug en loop terug naar boven. Ik zoek een outfit uit de kast en borstel mijn haar.

"Tyler, ben je al bijna klaar?!" Roep ik naar hem terwijl ik op de badkamer deur bons.
De deur gaat open en Tyler komt naar buiten. "Ik mag van jou geen baard, dus dan moet je ook geduld hebben tot ik klaar ben met scheren." Ik rol met mijn ogen en duw hem opzij. "Hoelang wil je terug zijn?" Vraagt hij. "Voor 2 uur?" "Oké." Zodra ik ook klaar ben lopen we naar de auto en kijken we in de winkels.

"Wat wil je vandaag vinden." "Gewoon, een mutsje sokjes..." "gewoon een paar spulletjes." Hij knikt en kijkt ook wat rond. Zodra ik me omdraai om naar het andere rek te lopen staat er een wat langere jongen voor me. "Das vroeg." Zegt hij. "Pardon?" "Ja, nu al zwanger." "Wie is de one night stand?" "Is tie ervandoor?" "Dan kan ik hem wel vervangen hoor." Grijnst hij terwijl hij zijn hand op mijn rug legt. "Nee, hij is er nog en hij wordt een geweldige vader." "Ik zie hem toch echt niet, je hoeft niet bang te zijn voor, dus niet liegen."

"Haal je handen van haar af." Ik draai me om en zie Tyler zwaar geïrriteerd kijken naar de jongen voor me." "Haal je hand van haar af." Zegt hij waarschuwend en dreigend. "Wat gaat jou dit aan, dit is een privé gesprek knurft." "Wij zijn verloofd dus het gaat me wel aan aangezien jij je hand niet kan thuishouden." "Jij bent dus de gozer die haar op deze leeftijd met een kind heb opgezadeld, lekker bezig gast."

Ik merk hoe Tyler zijn geduld begint te verliezen en ik weet hoe gevoelig dit onderwerp bij hem ligt. Hij weet dat ik blij ben met de baby, dat we een gezin gaan beginnen maar hij blijft zich schuldig voelen. Volgens mij heeft hij nog vaak een schuldgevoel alsof hij het echt verpest heeft.

Hij zet een snelle stap naar voren en geeft hem een harde klap in zijn gezicht en een stomp in zijn maag. "Tyler!" Hij trekt hem omhoog aan zijn kraag en geeft opnieuw een stomp in zijn gezicht. Zijn neus bloed nu en hij geeft een nieuwe stomp. "Zeg dat het je spijt!" "Bied haar je excuses aan!" Roept hij terwijl hij hem nog steeds aan zijn shirt omhoog houd. "Zeg het!" Hij geeft hem opnieuw stomp en ik sla mijn handen voor mijn mond. "Tyler stop!" Maar het geluid dringt niet Tom hem door hij lijkt wel in een trance te zitten. Op nieuw geeft hij hem een stomp een de werkgevers proberen er tussen te komen maar durven niet veel.

Ik voel een kramp in mijn buik komen en schreeuw het uit van de pijn. Nu stopt hij wel met stompen en richt zich tot mij. Ik zak in elkaar en Tyler hurkt snel naast meer. "Gaat het, wat doe je?"

Hey peeps,

Dit is een super kort hoofdstukje maar dan hebben jullie toch nog iets. Bedankt voor jullie lieve stemmen en het toevoegen aan jullie leeslijsten.
-xx me💛💛💛

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now