Hoofdstuk 11

4.4K 74 8
                                    

Tyler
Ik pak mijn handdoek en leg die om haar heen. Brent belt Samira ik hoor de sirenes en Luca staat op de straat te zwaaien. Ze tillen haar op en leggen haar in de ambulance. Brent wilt in stappen maar hij wordt tegen gehouden. "Laat hem mee." "Alleen familie mag mee." "Ik ben haar tweeling broer." Ze knikken en Brent stapt in. Ik wenk Scott en we pakken mijn auto we rijden achter de ambulance aan.

We stoppen als we bij het ziekenhuis zijn en we rennen naar Brent en Amy.
Ze brengen haar naar binnen. We worden tegengehouden. "Je mag hier niet mee naar binnen."

We lopen naar de wachtkamer na een paar uur komt de dokter naar ons toe. Ze lopen samen met Amy we staan direct op en lopen naar haar toe. "Ze mag naar huis maar doe het rustig aan."
We knikken en we krijgen een hele uitleg over wat de dokter zei. En welke behandeling ze heeft gehad.

Amy
Ik doe mijn ogen open en ik lig in het ziekenhuis. Fijn. De dokter komt naar binnen en zegt:"Ah Amy je bent wakker." Ik knik en kijk hem doordringend aan. "Je mag naar huis maar je moet wel rustig aan doen." Ik knik. "Je bent gister door de hoeveelheid water dat je hebt ingeslikt buitengewest zijn geraakt. Ik knik en sta op.

Als ik me heb omgekleed en klaar ben om naar huis te gaan volg ik de dokter. Brent Luca Tyler Scott en Samira. Ik zucht en de dokter legt alles uit. Hetzelfde als wat hij mij daarnet vertelde.

Ik loop naar de auto en we rijden terug naar het internaat. Ik loop naar boven en ik ga op bed liggen de deur gaat open en Tyler komt naar binnen. "Hé." "Hé." "Hoe voel je je?" "Wel oké." "Ik ga straks surfen."
Hij lacht waarom lacht hij? "Nee dat ga je niet je moet nog een dagje rusten." "Wij gaan nu samen film kijken." Ik zucht maar knik dan toch.

------
Het is nu zes uur. Tyler is in slaap gevallen. Ik snap het wel hij heeft de hele tijd in het ziekenhuis gewacht. Ik duw hem (iets te hard.) en hij valt van het bed. "Waar had ik dat aan verdiend?" "Het is zes uur we gaan eten." antwoord ik. Hij knikt en staat op."

Na het eten pak ik een strandlaken ik leg het neer en ik kijk naar de zon die onder de golven verdwijnt.
"Kom je nog?" Ik kijk op en zie Tyler staan." Ik kijk op mijn telefoon en ik zie dat het half tien is. WoW Hoelang heb ik hier maar niet gezeten. Ik knik en sta op.

BIEB BIEB

Stomme wekker ik sla op mijn wekker om dat hij niet uit wilt maar hij valt op de grond. Ik hoor van alles vallen en Tyler komt snel de badkamer uit. "Alles goed?" Vraagt hij bezorgd. Ik knik. Hij staart naar de in duizend gebroken stukjes en begint te lachen. "Ben ik even blij dat ik niet de enige ben die je op de grond gooit." Ik moet lachen en zucht. "Fijn nu moet ik een andere wekker kopen."

Na de les loop ik met Luca Brent en Samira naar Starbucks. Als we terug zijn op het internaat plof ik neer op bed. "Waarom gaan we niet een keer kamperen?" We kijken elkaar één voor één aan. "Ik vind het prima antwoord Luca, Samira stemt ook in en Brent en ik ook." Tyler twijfelt maar stemt dan ook in. Scott volgt Tyler zodra hij knikt. Britt lacht en knikt dan "deal."

Hey sorry dat ik zolang niet publiceerde. En dat het zo een kort hoofdstuk is. Maar ik hoop dat jullie het leuk vinden.
- x me💋

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now