Hoofdstuk 14

4.1K 67 3
                                    

Ik kijk naar Tyler die terug in slaap is gevallen. Ik pak mijn kussen en gooi het tegen hem aan. "Waar was dat voor?" "We moeten ons klaar maken." Waarom moest hij er nou met Scott bij zitten toen we dit afspraken. Nu gaat hij ook mee.

"Nee dat is niet de reden dat je het kussen gooide." Zegt hij met een grijns. "Je wou gewoon bij me komen liggen." "Dat hoef je niet te vragen hoor." Ik rol met mijn ogen en loop de badkamer in. Als ik klaar ben met douchen loop ik terug de kamer in en zie ik dat Britt al zit te wachten.

"Hé, is er iets?" "Nee maar Brent komt zo naar hier dus ik ben er al." Ik knik en doe mijn haar in een staart.
Als iedereen er is pakken we onze koffers/tassen en gooien ze in de auto. Ik zit samen met Samira Britt Luca en Brent in de auto en Scott en Tyler zitten in de auto achter ons.

Als we na twee en een half uur zijn aangekomen beginnen we met de tenten op te zetten. (Zie foto)
"Jongens en meisjes apart?" "Nee joh, we zijn geen kleuters meer." "Ja dat moet jij zeggen Brent je wilt niet apart omdat je gewoon samen met Britt wilt slapen." Hij knikt en begint te lachen."

Britt komt naar hem to gelopen en geeft hem een klein kusje. "Dan slapen jongens en meisjes gewoon bij elkaar." "Oké wat gaan we eerst doen?" "Hoe laat is het?" "Tien voor elf." "Kunnen we niet eerst even ontbijten ik heb honger." "Samira jij hebt altijd honger." Ik lach en kijk in de tas. We kunnen ook brunchen." "Ja dat is nog beter!" Britt helpt me met het eten bij elkaar te zoeken en Tyler en Luca zetten de tafels klaar. Na het brunchen is het ongeveer half 1. "En nu?"

Ik loop de tent in met Samira en Britt en ik pak mijn bikini. Als we alle drie onze bikini aanhebben gaan we naar het meertje dat naast de tenten licht
Als het half vijf is stoppen we met zwemmen en verdelen we de taken.

"Samira en Luca jullie gaan bessen of zo iets zoeken. Want we zijn nu al bijna door ons eten heen."
"Britt en Amy jullie gaan hout zoeken en Scott en Tyler jullie mogen de handdoeken ergens op hangen. Zodat ze kunnen drogen." We knikken en voeren onze taken uit.

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now