Hoofdstuk 21

3.8K 55 2
                                    

"Wakker worden." Ik open langzaam mijn ogen en zie Tyler lief naar me glimlachen.
"Goeiemorgen." "Kleed je je snel om?" "Waarom?" "We gaan naar het strand met de groep." "We hebben een verrassing voor je." "Wat is het?" "Als ik dat zou zeggen is het geen verrassing meer."  Ik kijk hem nep boos aan en loop dan naar boven." Ik zoek in mijn kast naar een leuke outfit, ik bedoel ik heb geen idee wat ik moet verwachten.
Als ik eindelijk iets heb uitgekozen (zie media) loop ik terug naar beneden.

"Klaar?" Ik knik en volg Tyler naar de gang. We lopen met zijn alle naar het strand en hangen het volleybal net op.
"Waar liggen de strandlakens?" "Gewoon in die tas." "Ben je klaar voor je verrassing?" "Ja!" Brent fluit en ik hoor een hele bekende stem. "Amy!" "Liv!" We beginnen beide te gillen en vliegen elkaar om de hals. "Ik heb je zo gemist." "Ik jou ook, maar wat doe je hier, hoe kom je hier?" "Nou Tyler wilde je verrassen en Brent en Samira hielpen toen om mij naar hier te krijgen." "En je ouders stonden dat toe?" "Ik bedoel ik weet dat ze snel iets goed vinden maar dat je gewoon naar een internaat mag gaat wel heel ver." "Ja na veel overleg mocht ik gaan." "Want hier in de buurt kan ik na onze examens op kamers en kan ik verder voor mijn opleiding."

"Maar eigenlijk heb je dit aan iemand anders te danken." Lacht ze. Ik draai me om een trek Samira en Brent in een knuffel. "Dank je!" Ik loop naar Tyler een sla ook mijn armen om hem heen. "Dank je." "Geen probleem." Hij geeft me een kus en pakt dan de volleybal. "Wilt er iemand spelen?" We rennen het veld op een na een lange tijd stoppen we en besluiten we om nog even naar de kermis te gaan."

Ik loop met Liv voor de groep uit. "Er lopen hier wel veel cuties." lacht Liv. "Ja pas maar op de meeste zijn bezet." "Vertel hoe zijn de relaties hier?" "Brent is met Britt." "Luca en Samira ja.... Samira vindt Luca leuk maar we proberen er achter te komen wat hij van haar denkt. En ik ben met Tyler." Dus Scott blijft over." "En wie is Scott van de groep?" Ik wijs onopvallend naar Scott. En ze moet glimlachen. "Niet slecht." Ik moet ook lachen om haar reactie en we lopen verder.

"Ja nu is ze toch echt weer voor mij." Er wordt een arm om mijn schouders geslagen en kijk naar Tyler. "Mis je haar nu al?" "Ja." Ik moet lachen en kijk naar Liv die Tyler helemaal ondervraagd. "Oke hij is goed gekeurd." "Dat werd wel tijd na vijfduizend vragen." "Hé ik moet wel zeker zijn dat je het beste van het beste krijgt." "Dat heb ik ook glimlach ik naar Tyler." Hij lacht terug en we lopen naar het eerste suikerspin kraampje die we zien.

Aan het eind van de avond heb ik een grote roze teddybeer gekregen van Tyler die hij voor me gewonnen had. "Hey je hebt een teddybeer." "Ja heeft Tyler voor me gewonnen." Ik zie direct de blik op Brents gezicht veranderen.
"Luister" "ik weet dat je hem niet vertrouwt maar ik ben nu met hem." "Dus kan je hem alsjeblieft een kans geven?"
Hij knikt. "Maar als hij iets doet dat jou pijn doet..." "Dat doet hij niet." Onderbreek ik hem. "Oké."

———————————

Ik hoor Tyler praten als ik mijn tanden poets. "Tyler wie is daar?" "Tyler?" Ik loop naar de kamer en zie hem geshockeerd aan de telefoon staan. "Tyler?" Vraag ik bezorgd. "Wat is er gebeurd?" Ik wil zijn telefoon pakken als ik zie dat het mijn telefoon is. Ik kijk wie me het laatste heeft gebeld en zie een onbekend nummer staan. Het zal toch niet...

Het Internaat (VOLTOOID)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora