Hoofdstuk 17

4K 67 0
                                    

Ik gooi mijn tassen voor mijn kast en plof vermoeid neer op mijn bed. "Moet ik naast je komen liggen?" Ik kijk op en zie Tyler staan. "In geen miljoen jaar." Hij rolt met zijn ogen en loopt de kamer weer uit.

Samira komt mijn kamer ingelopen en ploft naast me neer op bed. "Waar was je vanochtend?" "Ik was in het bos aan het lopen." "Samen met Tyler?" Vraagt ze nieuwsgierig. "Hij kwam later pas." "En je natte haar hoe verklaar je dat dan?" "We hebben gezwommen in het meertje." "We?!" Roept ze uit. "Ja." "Ik snap het niet, hij was zo aardig hij gedroeg zich een keer niet als een grote sukkel." "En nu gedraagt hij zich weer als de oude Tyler."

Samira staart me nu met grote ogen aan. "Amy dit meen je toch niet?!" "Wat?" "Begin je nu gevoelens te krijgen voor Tyler?" "Wat nee!" "Tuurlijk niet!" "O nee, jullie hebben dus alleen maar gezwommen?" "Er is niks gebeurd?" Ik staar maar wat naar de grond. Niet wetend wat ik moet zeggen. Ik weet niet of ik het wel moet zeggen ik bedoel. Dan denkt ze helemaal al dat ik gevoelens voor hem heb. En dat is niet zo.

"Amy....." "ik stelde niet zo een moeilijke vraag." Ik zucht en besluit het dan toch maar te zeggen. "We hebben misschien gezoend." Ik kijk bang naar Samira om haar gezichtsuitdrukking te zien. "Je hebt wat!" "En je beweert dat je hem niet leuk vind." "Gosh ik wist niet dat je altijd de mensen zoenden die je niet leuk vind." Lacht ze. "Samira!" "Het is niet grappig." "Bovendien zoende hij mij." "Ja maar je duwde hem niet weg." "Dus weet je zeker dat je hem niet leuk vind?"
"Denk er maar over na." Grijnst ze.

De deur zwaait open en Britt staat in de deur opening met Samira.
Ik kijk Samira vragend aan. "Kan je niet een een paar seconden zonder mij?" Zeg ik lachend. "O gosh je klinkt zelfs als Tyler." "Je moet hem wel heel erg leuk vinden." Ik kijk haar waarschuwend aan. Britt krijgt nu ook al grote ogen. "Vind je Tyler leuk?" "Nee." "Misschien." "Ik weet het niet?" "Nee, ik vind hem niet leuk." Ik laat mijn handen in mijn hoofd zakken.

"Nou vertel me waarom ben je terug? "Nou ja ik ging terug naar mijn kamer tot deze gek me mee terug naar binnen trok." Ik moet lachen en kijk naar Britt. "We zijn iets heel belangrijks vergeten begint ze." Samira en ik kijken haar allebei afwachtend aan. "We moeten nog shoppen voor het schoolfeest." Samira springt zo wat door het dak.

"Ze heeft gelijk!" Pak je jas en we zijn je in 5 minuten buiten." Ik knik en verzamel moet om op te staan zodra Samira en Britt de kamer hebben verlaten.

De deur gaat opnieuw open ik zie dat het Tyler is. "Waar ga je heen?" Hij wijst naar mijn jasje in mijn handen.
"Shoppen voor het schoolfeest met Britt en Samira." Antwoord ik. Hij komt weer dicht achter me staan zodat ik zijn warme adem in mijn nek kan voelen.

Ik draai me om en kijk recht in zijn ogen. "tyler?" Vraag ik zacht zo zacht dat het bijna niet te verstaan is."maar hij heeft het gehoord. "Ja?" "Bedoelde je het vanochtend echt allemaal?"

Hij kijkt me aan. "Wat bedoelde je precies?" Ik zucht. "Nee laat maar." Ik wil me omdraaien en weglopen. Maar ik wordt tegen gehouden. "Amy?" "Wat is er nou?" "Vanochtend bij het meertje." "Meende je wat je zei en meende je de kus?"

.....

Hey it's me sorry dat ik zo weinig publiceer daarom is hier eventjes een extra hoofdstukje.
Hope you like it!

-x me🌷

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now