Hoofdstuk 6

5.2K 83 7
                                    

'Wakker worden. Amy?" Amy?' Ik word moeizaam wakker en open mijn ogen. 'Huh ja?' Mompel ik. 'De wedstrijd begint zo je hebt je verslapen.' 'Wat?!' Ik spring uit bed en zie Brent Samira en Luca staan. 'Waarom hebben jullie me niet eerder wakker gemaakt?' Vraag ik gestrest. Samira is vannacht bij mij blijven slapen dus ze heeft zich ook verslapen. 'We dachten dat jullie ondertussen al op het strand zouden zijn.'

Ik zucht en ren de badkamer in. Ik doe zo snel als ik kan mijn haar en trek mijn bikini aan en doe er simpele kleding over aan. Samira gaat nu de badkamer in.

'Kom rennen!' Roep ik nadat we onze tanden hebben gepoetst. Samira pakt mijn hand en trekt me mee naar de kantine. Ze pakt een aantal broodjes en propt ze in haar mond. Ik doe haar na en we kijken elkaar aan en moeten lachen. Als we op het strand zijn is het al best druk.

'Succes.' Zegt Brent aanmoedigend. 'Thanks.' Glimlach ik. Ik pak mijn surfboard over van Brent en ik ga met Samira in het water.

'Oké we kunnen straks ook naar de stad ik zag namelijk een heel leuk rokje en...' Begint Samira. 'Nee denk het niet.' Lach ik. 'Wat?' Vraagt Samira nep verontwaardigt. 'Je gaat me echt niet afleiden.' Lach ik. 'Ik pak deze golf.' Zeg ik vastbesloten. 'Kom dan maar eerst langs mij.' Zegt Samira terwijl ze snel behint te peddelen.

Er begint nu echt actie te komen. Ik en Samira liggen ver aan kop dus maken we de meeste kans op de golf maar Lotte en Hannah liggen vlak achter ons. Ik duik snel in de golf en ik heb hem. 'Kom aan Amy!' Ik hoor Brent en Luca als een gek krijsen en me toe juichen.

Als ik klaar ben en terug begin te peddelen is Malia me voor. Ze pakt de golf en Samira en ik kijken naar haar technieken. Ze is erg goed.

Maar dat blijft niet lang ze valt plat op haar buik in het water. Samira kan nog een keer punten pakken en haalt een 8.4 als ik nog een keer een golf kan pakken haal ik een 8.6.

Als we klaar zijn is Hannah eerste ik tweede en Samira derde.

Ik leg mijn surfboard terug in de auto. En ik voel iemand me achteruit trekken en tegen de zijkant van de auto duwen. 'Je was erg goed daarnet.' 'Dank je.' Zeg ik kort en ongeïnteresseerd in dit gesprek. Ik wil hem van me afduwen maar zoals verwacht is hij sterker en blijft hij staan.

'Kom op je weet zelf net zo goed als ik dat je me niet kan weerstaan.' Zegt Tyler met een grijns. Ik moet lachen en kijk hem aan. 'O je meent het.' Zeg ik nep geshockeerd.
'Weet je Amy je doet wel alsof je me niet kan uitstaan maar ik weet dat dat allemaal en act is. Iedereen wilt mij. Dus jij ook.' Zegt hij terwijl dat hij me stral aankijkt. 'O je hebt me door. Tyler ik wil je, ik heb je nodig.' Zeg ik zo overdreven mogelijk. Ik rol even met mijn ogen en kijk hem aan. 'En wat mij betreft is dit gesprek over en kan je me laten gaan.' Zeg ik serieus. 'Nee. Dit gesprek is pas over wanneer ik dat zeg.' Zegt hij dominant. 'En dat is wanneer jij zegt dat je me wel wilt.' 'O kom op tegen die tijd zijn we allebei al dood. En zelfs als ik dood ben zou ik het niet willen.' Ik meen het snapt deze sukkel niks van 'stop'?

'Dus laat me gaan of hebben we hier ergens cola staan en dan doe ik gewoon hetzelfde als in de kantine.' Zeg ik nu dat ik mijn geduld echt begin te verliezen. Hij zucht maar stapt dan toch opzij.

Als ik wil weglopen pakt hij nog heel even mijn hand en brengt hij zijn lippen bij mijn oor. 'Zo makkelijk kom je niet van mij af.' Flijstert hij voordat hij me loslaat en terug loopt naar Scott die ons de hele tijd zat aan te staren. Ik ga in de auto zitten en wacht op Brent.

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now