Hoofdstuk 44

1.4K 31 2
                                    

Als ik wakker word kleed ik me snel om en kijk naar Tyler die uitgeput nog ligt te slapen. Ik merk dat ik zelf ook nog redelijk moe ben, maar ik wil nog een aantal dingen voor de bruiloft vandaag geregeld hebben. Ik borstel mijn haar en loop terug de slaapkamer in. Net als ik binnen ben krijg ik een berichtje en kijk ik snel wie het is voor ik Tyler wakker maak.

Nicolle)

Ik heb nog een aantal oude vrienden van Tyler kunnen regelen.
Als ik nog iets kan doen moet je het zeggen.
Xx

You )

Dank je, maar op moment is dat alles.
Ik laat het je wel weten als ik je hulp nodig heb.
Xx <3

Ik voel twee armen rond mijn middel glijden en ik voel zijn hoofd op mijn schouder rusten. "Waar ben jij zo vrolijk over? "Niks..." Hij kijkt me een beetje wantrouwend aan en ik weet dat ik niet tegen hem kan liegen. Maar nu lieg ik niet ik verdraai alleen de waarheid een beetje. Als hij erachter komt waarom ik 'de waarheid heb verdraait' zal hij het wie begrijpen. Hoop ik.

"Amy?" "Met wie praat je op je telefoon?" "Niemand." Antwoord ik snel. Waarschijnlijk te snel. Hij pakt mijn telefoon snel uit mijn handen en hij weet mijn wachtwoord dus hij zou zo kunnen zien dat ik Nicolle heb uitgenodigd. "Tyler!" Geef mijn telefoon terug. "Alleen als je me verteld wat er aan de hand is." "Dat kan ik niet." Hij vult mijn code in en kijkt me nog één keer aan. "Oké, luister ik wil het je vertellen, maar dat kan nu nog niet." "Geloof me, binnenkort weet je het, en dan zul je het begrijpen.

Ik zie dat hij twijfelt, maar hij besluit dan toch mijn telefoon uit te doen. Ik merk dat ik kets begin te voelen en grijp naar mijn buik. "Tyler!" Ik pak hem bij zijn arm en knijp er hard in. "Amy, Amy wat is er?!" "Hij gooit mijn telefoon weg op het bed en kijkt me bezorgd aan. "Gaat het?" "Amy wat doe je?"

....

Hey peeps,

Even een extra kort hoofdstukje, hopelijk vinden jullie het leuk.
-Xx me 💋

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu