Hoofdstuk 18

4.3K 73 11
                                    

"Ja." "Ik meende alles dat ik zei." "Als er iets is kan je altijd bij me terecht." "En die kus vraag ik onzeker."
Hij trekt me tegen zijn borst aan en legt zijn handen op mijn middel. "Ja." Zegt hij zacht naast mijn oor.

"Amy ik hou van je." Met deze woorden weet ik het zeker ik hou van Tyler. Ik druk zachtjes mijn lippen op die van hem en hij gaat erin mee. "Betekend dit dat je mij ook leuk vind?" Vraagt hij onzeker en kwetsbaar. Ik heb deze kant nog nooit van hem gezien. Ik knik. "Ja." Hij trekt me direct in een knuffel. "Heb je al een date voor het feest?" Ik schud mijn hoofd. "Nee, daar had ik nog niet eens aan gedacht." Hij begint direct te grijnzen. "Zou je met mij naar het feest willen?" Ik knik. "Heel graag."

Hij trekt me naar zich toe en geeft me een kus op mijn voorhoofd. "Ga nu maar want anders staan Britt en Samira nog op je te wachten."

Ik knik en loop de kamer uit. Als ik beneden ben staan Samira en Britt er al. "Waarom duurde dat zolang." Ik haal mijn schouder op en wil doorlopen tot ik hard wordt omgedraaid. Samira kijkt me onderzoekend aan. Haar mond valt open haar ogen worden groot.

"Ik wist het!" "Je wist wat?" "Je weet best wat ik bedoel." "Je lippenstift zit niet meer goed." "Dat betekend dus dat je gezoend heb." Britt komt er nu ook tussen. "Hebben jullie nu een relatie?" "Wat is er precies gebeurd?"

"Ik vroeg gewoon of hij alles meende van vanochtend." "En toen zei hij van wel en dat hij van me houd. Dus toen hebben we nog een keer gezoend en zei ik dat ik ook van hem hou." Samira en Britt beginnen gelijk te gillen. "En..." ga ik verder.
"En?" "Is er nog meer?" Ik knik "hij vroeg me mee naar het feest." Samira en Britt beginnen nu weer op nieuw te gillen.

Brent en Luca komen er nu ook bij staan. "Wat is er hier zou leuk of zo eng." "Niks zeggen we direct." "Mhm." We lachen en lopen door Samira ging nog snel naar Brent en liep dan terug naar ons. Britt is ondertussen wat drinken gaan halen.

"Wat zei je nou?" "Niks alleen dat Brent Britt niet mag vergeten te vragen voor het feest." "Dat zou hij toch niet vergeten." "Nee maar dan kunnen we net doen alsof of we het daarover hadden." "En misschien wilt Luca mij dan meevragen." Zegt ze zacht." "Aawwwhhh." Ik hoop het jullie zijn zo schattig samen." Ze lacht en we lopen door naar Britt. "Ready?"  Ik knik en we lopen richting het winkel centrum.

"Wat dacht je van deze?" "Nee dat is niet echt mijn stijl." Ik knik en hang de jurk terug.
Als we uiteindeindelijk allemaal een jurk hebben gaan we terug naar het internaat.

Als ik terug in mijn kamer ben plof ik neer op de bank en zet ik de tv aan.
De deur gaat open en ik zie Tyler binnenkomen met en grijns. "O nee wat heb je gedaan?" "Niets." Zegt hij zo onschuldig mogelijk. Ik sta op. En hij pakt me direct vast bij mijn heupen. "Ga je je omkleden ik heb een verrassing voor je."

Ik begin te glimlachen en loop naar mijn kledingkast. Als ik uiteindelijk iets uit heb gekozen (zie media) loop ik terug naar Tyler. Hij lach als hij me ziet en begeleid me naar zijn auto. "Oké doe je ogen dicht." Ik doe wat hij zegt en sluit mijn ogen. Hij legt zijn handen over mij ogen en helpt me de goeie richting op te lopen.

"Als ik tegen een paal loop is het jouw schuld." "Komt goed."
"Oké ben je er klaar voor?" Ik knik en zodra ik iets kan zien worden mijn ogen groot.

" "Oké ben je er klaar voor?" Ik knik en zodra ik iets kan zien worden mijn ogen groot

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Vind je het mooi?" Ik knik en loop verder. "Dank je." "Geen probleem."
"Ik doe alles voor jou." "Zo lang je maar gelukkig bent." Ik glimlach naar hem. "Dat ben ik ook." Hij lacht een geeft me een kusje op mijn voor hoofd. "Zullen we dan maar eten."
Ik knik in stemmend en we beginnen aan het eten.

Na het eten staat hij op en wilt en pakt hij mijn hand. "Kom." Ik sta op en volg hem
"Zwemmen?" Ik moet lachen en knik. "Je hebt geen idee hoe gelukkig je me maakt."
Ik merk dat ik begin te blozen en en ik wil wegkijken maar hij draait mijn hoofd om.

"Amy ik heb het nog niet echt gevraagd dus doe ik het nu." "Ik hou zo veel van je en ik zou niet meer zonder je kunnen, toen je naar het ziekenhuis moest besefte ik pas hoe veel ik van je hou." "En dat ik niks ben zonder jou." "Amy ik hou van je." "Wil je mijn vriendin zijn?" "Ja heel graag!" Ik spring hem om de hals en druk mijn lippen op die van hem.

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now