Hoofdstuk 7

5.2K 81 11
                                    

'Wakker worden prinses.' Ik open mijn ogen en er zit een grote sukkel naast me op bed. Ik zucht en draai me om. Daar zit de andere sukkel. 'Tyler, Scott. Ga een ander slachtoffer zoeken.' Zeg ik geïrriteerd. Ik voel twee handen mijn middel pakken en ik word van het bed afgetild. 'Laat me los!' Roep ik uit terwijl dat ik zoveel mogelijk probeer tegen te stribbelen. Dit keer is het Scott die me vast houdt. 'We hebben les.' Zeggen ze zo simpel en onschuldig mogelijk. Ik maak me los uit Scott zijn grip en hij staat het toe. Gelukkig is hij niet net als Tyler. Tenminste niet helemaal hetzelfde.

Ik pak mijn spullen in in mijn tas en trek mijn kleren aan. Ik loop snel de badkamer in ennpoets mijn tanden. Zodra ik een snelle blik werp op de tijd zie ik dat ike cht laat ben en steek ik mijn haar snel op in een staart.

Ik loop naar de les (biologie). Als de les nog maar tien minuten duurt komt de gym docent binnen gelopen. 'Hallo iedereen ik wil even doorgeven dat jullie na dit uur zijn uit geroosterd. Iedereen moet naar de sportvelden komen. Iedereen moet een proef ronde doen voor het lacrosse team. Lacrosse wordt de sport van de school. Vanmiddag wordt het team opgesteld.' Legt hij ratelend uit.

Na de les fietsen we naar de sport velden. We kleden ons om en rennen het veld op. 'Oké. Carlos jij gaat in het doel.' Zegt de coach vastbesloten. Hij knikt en gaat gehoorzaam klaar staan.

Scott is als eerste. Hij rent op het doel af en scoort. Iedereen geeft hem complimentjes. 'Lekker man.' 'Goed bezig.'  Zelfs Samira. 'Goed bezig Scottie!' Ik kijk haar verbaasd aan. 'Wat? Hij is goed.' Lacht ze schouderophalend zodra dat ze mijn blik ziet. 'Dat weet hij zelf maar al te goed daar hoeft hij niet aan herinnerd te worden.' Zeg ik terwijl dat ik met mijn ogen rol.

Nu is Brent. Hij rent er op af en scoort ook. 'Goed bezig broertje!' Juuch ik hem tie. 'Altijd!' Krijg ik als antwoord terug. Ik rol met mijn ogen en geef hem een zachte stomp. Het is nu mijn beurt en ren op het doel af. Ik werp de bal en hij zit! 'Goed bezig sis!' Doet Brent mij na. Ik grinnik en kijk hem lachend aan. 'Altijd!' Antwoord ik nonchallant. We moeten allebei lachen en na een aantal andere mensen is het klaar.

Er zijn nog best veel mislukte pogingen geweest en morgen krijgen we de lijst te zien. Als ik terug op mijn kamer ben word ik als snel hard naar achter getrokken.

'Laat met los Tyler.' Zucht ik geïrriteerd. Hier ben ik dus zo niet voor in de stemming. Maar dat doet hij niet surprise surprise. In plaats daarvan word ik tegen de muur geduwd. 'Je was heel goed op het veld.' Fluistert hij dicht bij mijn gezicht. 'Dank je. Laat je me dan nu los?' Vraag ik, terwijl dat ik zo veel mogelijk oogcontact probeer te vermijden. 'Nope.' Antwoord hij geamuseerd met een ploppende p. 'Wanneer ga je toegeven dat je me ook wilt?' Zegt hij terwijl dat hij met zijn vinger onder mijn kin mijn hoofd omdraaid. 'Wanneer dat ook zo is.' Antwoord ik zo oppervlakkog mogelijk. 'En wanneer zou dat dan zo mogen zijn?' Vraagt hij terwijl dat hij de ruimte tussen ons verkleint.  'Nooit.' Antwoord ik kortaf nu dat ik mijn geduld erg begin te verliezen. 'Is dat zo?' Grinnikt hij niet gelovend. 'Ja moet ik het voor je spellen?' Vraag ik aangebrand. 'N-O-O-I-T. Nooit.' Ga ik bijdehand verder. 'Volgens mij moet je die N weglaten.' Grijnst hij. 'Volgens mij moet jij een extra Nederlands les nemen.' Lach ik.

Hij brengt zijn gezicht dichterbij de mijne en hij begint kleine kusjes in mijn nek te geven en komt steeds dichterbij mijn lippen. Ik probeer hem van me af te duwen maar hij is te sterk. Uiteindelijk kan ik hem een knietje geven en valt hij op de grond. 'Trut.'  Kreunt hij pijnlijk. 'Sukkel!'  Roep ik boos uit. 'Wat denk je? Dat ik het hier bij laat zitten?' Vraagt hij boos.


'Ja, als je slim bent wel. Tenzij je nog een knietje wilt!' Zeg ik schouderophalend. 'Ik weet dat je het stiekem fijn vond.' Grijnst hij terwijl dat hij weer overeind krabbelt. 'Droom lekker verder! Je ego is veel te groot." Proest ik nog boos naar hem uit voordat ik de kamer uitloop. Vannacht slaap ik wel in de bezemkast.

Bij Samira kan niet omdat zij een kamer deelt met Britt. En je mag maar met zijn tweeën op een kamer.

Ik lig niet bepaald comfortabel maar ja wat moet dat moet.

Als ik eindelijk een fijne houding heb gevonden zie ik een spin ik begin als een gek te krijsen. De deur zwaait open en ik zie een geschrokken Brent en Luca staan.

'Amy? Wat doe je in een bezemkast?' Vragen ze verward. 'Overnachten.' Zeg ik onschuldig mogelijk. 'Amy.' Zegt Brent nu waarschuwend. 'Oké, oké. Ik logeer hier.' Probeer ik. 'Logeer hier met wie?' Lacht Luca. 'De bezem.' Houd ik koppig vol. 'Amy!' Zegt Brent nu doordringend. 'Oké.' Geef ik me over. Ik weet dat het raar is maar ik wil het niet tegen Brent en Luca zeggen. Van wat er net is gebeurd met Tyler.


Speaking of the devil. Tyler is er ook bij komen staan. 'Ik en Tyler hadden ruzie.' Zeg ik uiteindelijk. 'Wat heb je gedaan?!' Roept Brent boos. 'Als je haar maar met één vinger hebt aangeraakt ik zweer ik doe je wat!' Sist hij.

'Hé hé hé jou zus is hier degene die knietjes uitdeelt!'  Zegt Ttler verdedigend. 'Dan moet je maar je vieze mond bij je houden.' Rooe ik kwaad uit. 'Wat?!' Ik kan de mengelmoes van emoties niet van Brent zijn gezicht aflezen. Maar ik weet wel dat het niet goed is. Oké dat had ik niet moeten zeggen ik wou het ook niet zeggen ik wou niet dat ze er vanaf wisten. Maar ja.... das nu te laat.

'Tyler wat kom je doen?' Vraag ik zuchtend. 'Ik hoorde je gillen en ze komen kamers controleren en je was er niet.' Legt hij simpel uit. Ik zucht maar sta dan op en loop terug onze kamer in. 'Truste.' Zeg ik zodra ik me heb klaargemaakt en onder mijn lakens kruip. Ik krijg geen antwoord maar het boeit me ook vrij weinig. En voor ik het weet val in slaap.

Hey peeps
Sorry dat het vandaag zo lang duurde maar ik kreeg een error zodra ik wilde publiceren.
Ik hoop dat jullie het een leuk hoofdstuk vinden.
-x me💗

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu