Hoofdstuk 12

4.4K 78 10
                                    

Samira staat op en loopt de kamer uit. Zodra ze terug is heeft ze een spelbord met een wijzer. "Truth or dare aan"ze draait de wijzer en hij komt bij Luca terecht. "Truth zegt hij." Tyler en Scott zuchten. "Kom op Truth is zo saai." "Dan mag jij straks alleen dare doen en jij ook Scott antwoord ik." Ze rollen met hun ogen maar knikken dan toch. "Oké Luca." "Vind je op moment iemand leuk?" Ik zie dat Luca aan het nadenken is. Ik weet dat Samira hem leuk vindt.

"Ja." antwoord hij. Ze knikt en Luca draait aan de fles we blijven op deze manier nog een tijdje doorgaan. Ik ben moe en wil stoppen maar het is gezellig en ik wil niet dat ze weggaan. Brent Luca en Scott zijn naar de kantine gegaan voor chips Scott zegt dat hij eraan kan komen ook al is de kantine al dicht.

Britt en Samira zijn in de keuken aan het giechelen waarschijnlijk over Luca en Brent. "Gaat het wel?" ik zie Tyler voor me neer hurken en ik knik. "Amy je bent lijk bleek. Ik staar naar de grond die verder wegraakt ik kijk op en zie dat Tyler me oppakt. Ik voel me slap en ben eigenlijk wel blij dat hij het door had.

Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst en hij moet grijnzen. Zijn ego is er dus nog steeds.

Ik word op bed gelegd en Tyler loopt met Samira en Britt naar buiten ik doe mijn ogen dicht en ik val snel in slaap.

Ik voel twee sterke armen me optillen en ze laten me terug op bed vallen. "Ugh." "Waar was dat goed voor?!" Roep ik verontwaardigt.

"Je wekker is nog kapot." Ik zucht en sta op. En ik loop de badkamer in.
Ik trek mijn kleren aan en ik loop terug naar de kantine. (Outfit Amy zie media.)

Na het eten wil ik terug naar mijn kamer lopen als ik tegen de muur word geduwd. "Tyler?""Wanneer ga je nou toe geven dat je me leuk vind." Ik zucht en staar hem aan. Ik zal het langzaam zeggen zodat je het begrijpt.

"Ik. Zal. Je. Nooit. Leuk. Vinden."

Hij komt dicht bij mijn gezicht en hij fluistert:" je zal de mijne worden."
"Dit is mijn spel en ik verlies mijn eigen spel niet."

Zijn lippen raken mijn nek en hij laat een spoor van kusjes achter uiteindelijk weet ik hem van me af te duwen en loop ik snel weg.

Ik pak mijn surfboard en ik begin te surfen. Ik zie Britt ze word steeds beter. Ik Samira en Britt doen een wedstrijdje.

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now