Hoofdstuk 59

1.2K 28 3
                                    

"U bent de man van Amy Anderson?" Vraagt hij. Ik knik en merk dat ik misselijk wordt. "Mevrouw Anderson en meneer en mevrouw Woods hebben vanmiddag een auto-ongeluk gehad. Ze liggen in het ziekenhuis." Ik wil mijn jas pakken maar bedenk me dan. "Maar waarom bent u dan hier en belt het ziekenhuis ons niet?" Hij kijkt ons even stil aan een begint dan verder te praten. "Het lijkt erop dat het geen ongeluk was, er is sprake van een misdrijf." Ik kijk hem geschrokken aan ik pak snel mijn jas en bedank hen voor het vertellen en wil doorlopen naar mijn auto maar ze houden me tegen.

"Zou u vandaag misschien allemaal even op gesprek komen op het bureau we zouden graag een onderzoek starten. We knikken en stappen in de auto en rijden naar het ziekenhuis. "Hoe erg zou het zijn?" Ik haal mijn schouders op en knijp het stuur vast van stress. Mijn hart bonkt tot in mijn keel. Stomme stoplichten. Zodra we zijn aangekomen haasten we ons naar binnen. "We zijn hier voor Amy Anderson en Liv woods." Zeg ik snel. We worden een kamer toegestuurd waar we Liv en haar broer op de gang zien staan.

"Liv!" Scott slaat haar direct in zijn armen zodra hij haar ziet. Ze zit in een rolstoel met haar been in het gips ze ziet lijkbleek, en ze zit onder de blauwe plekken. James heeft alleen een gebroken arm en een grote schram op zijn neus.
"Wat is we gebeurd?" Vraagt Scott. "We waren onderweg alles ging prima totdat er uit het niets een auto ons tegen de zijkant van de auto aanreed." Zegt James zelf verwijtend. "James het was niet jou schuld. De auto kwam uit het niets en zoals de politie zei, het lijkt meer op ene misdrijf dan een ongeluk. Stop om het jezelf te verwijten." Hij knikt langzaam en gaat me zijn hand door zijn haar. "Ik wil niet egoïstisch zijn ofzo, maar waas is Amy?" Vraag ik ongerust. Liv pakt mijn hand en knijpt er zacht in met tranen in haar ogen kijkt ze me aan. "O Tyler."

"Wat? Wat is er liv? Waar is ze?" Ik begin mijn geduld te verliezen. Britt merkt het en pakt Chloé snel over. "Liv?!" Brent begint zijn geduld nu ook te verliezen. "Amy ligt in coma." Zegt ze in tranen. Scott trekt haar in een knuffel en ik zie hoe Brent wit wegtrekt. "Welke kamer?!" Blijft hij herhalend roepen. Ik sta versuft voor me uit te staren. Dit kan niet. Amy verdiend dit niet, ze zou nog geen vlieg kwaad doen. Ik voel me de grond in zakken ik weet hoe mensen dat altijd beschreven maar ik had het nog nooit echt gevoeld. Ik volg Brent naar de kamer waar Amy ligt. En we lopen snel samen de kamer binnen. Ze ligt aan allemaal verschillend apparaten en slangetjes vast die haar nog in leven houden.

"Ik ga Chloé halen." Ik kijk naar Brent die een paar tranen over zijn wang heeft rollen en die snel de kamer uitloopt. Ik ga naast haar bed op een stoel zitten en pak haar hand. "Amy, alsjeblieft. Laat ons niet achter. Toen ik met je trouwde was het plan om samen de wereld door te komen, samen met Chloé. Maar het punt is jij en Chloé zijn mijn hele wereld. Zonder jou is die niet compleet. Chloé heeft je nodig. Ik heb je nodig." Er rollen nu ook tranen over mijn wangen. "Degene die dit op zijn geweten heeft zal boeten." Ik pak haar hand vast. Die is ijskoud. "Amy, blijf alsjeblieft bij ons. Ik zal altijd voor je blijven zorgen, ik zal altijd van je blijven houden, je hoeft me niks te geven. Alleen de belofte om altijd bij me te blijven. Ik kan echt niet zonder je." Ik laat mijn hoofd naast haar rusten en laat Nog een paar tranen de vrije loop. De tranen die ik al die jaren heb weten tegen te houden. Ik sluit mijn ogen en streel haar hand. "Ik wil je 
Niet kwijt Amy. Fluister ik. Niet veel later val ik in slaap.

Hey peeps,

Het spijt me enorm dat ik zo lang niet heb gepubliceerd. Dat komt helaas door persoonlijke omstandigheden. Heb een hele zware periode achter de rug die voor,opging nog niet voorbij zal zijn. Ik doe mijn uiterste best om weer te schrijven. Vandaar toch nog een klein hoofdstukje voor jullie. Hopelijk vinden jullie het ondanks alles toch nog leuk. Ik ga weer proberen ieder weekend te publiceren.

En iedereen die volgende week ook examens heeft, ik wens jullie super veel succes!❤️

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now