Hoofdstuk 47

1.5K 31 8
                                    

"Tuurlijk niet."  "Dat is net zo slim, ik kom toch wel binnen." "Aan jou de keus of het op de vriendelijke manier kan of op de gemene manier kan." Ik zucht lichtelijk geïrriteerd en bang, maar denk dan toch na. "Ik nodig je niet uit, je komt toch niet binnen." "Dat zullen we nog wel zien liefje." De verbinding wordt verbroken en ik loop terug naar Liv.

"Wie was dat?" Ze kijkt me vragend aan en ik haal men schouders op. "Niemand, was gewoon verkeerd verbonden."  "Oké."

We lopen terug naar huis en zodra we binnen zijn klik de riem van Lola los.  Ik voel twee armen rond mijn middel en spring een stukje naar voren. "Hé, ik ben het maar." "Is alles goed?" Tyler hurkt bezorgd voor me neer en staart me aan tot ik antwoord geef.
"Ja het gaat prima, ik was alleen aan het staren en schrok even." Hij knikt beker helemaal overtuigt maar ik negeer het en loop naar de keuken en schenk een glas water in.

Liv komt enthousiast uit de gang en kijkt me grijzend aan. "Wat heb je gedaan?" Vraag ik haar verontrustend. "Dat zie je nog wel." "Wie wilt er champagne?" Roept ze om het onderwerp te veranderen. "Liv, ik mag geen champagne drinken." "O ja..." "dan drink je maar water." Ze springt naast Scott op de bank en ik begin aan het avond eten. Als ik bijna klaar ben springt Liv op en loopt naar de gang. "Ik moet even naar de wc."

Ik knik en ze verdwijnt direct in de gang. Tyler komt naast me staan en geeft me een kus in mijn nek. Ik draai me direct als reactie om en hij kijkt me verward aan. "Amy, wat is er nou?" "Niks ik ben gewoon moe." "Weet je het zeker?" Vraagt hij bezorgd." Ja, met een beetje rust is het zo weg." Hij knikt en kijkt me betwijfelend aan. "Ga dan maar even slapen." "Ik neem het wel over." "Echt?" "Ja, als jij je dan beter voelt doe ik dat graag voor je." "Dank je." Ik geef hem een kus en loop naar de trap. "Amy, je moet hem houden, jullie zijn goed voor elkaar." Ik kijk hem lachend aan en Liv komt de kamer grijzend binnen. "Daar mag jij wel een voorbeeld aan nemen." Hij kijkt haar nep verontwaardigd aan en ik hoor gestommel en gemompel in de gang.

Er komt een onbekende jongen de kamer binnengelopen die Nathan mee naar binnentrekt. Zodra de naamloze jongen hem over een drempel trekt valt hij voorover op zijn gezicht. Scott kan zijn lach niet inhouden en lacht hem hard uit. Zodra Tyler komt kijken wat er is gebeurd en hij Nathan op de grond ziet liggen lacht hij net zo hard mee.

Ik geef ze beide een waarschuwende blik. En loop naar Nathan die al omhooggelopen wordt door de naamloze jongen. "Gaat het, heb je ijs nodig?" "Nee, het gaat prima."
"Wauw, het kind is nog niet geboren en je hebt nu al moeder instinct." Ik zie Adam nu met nog een onbekende binnenkomen. "Wat doen jullie hier eigenlijk?" "En wie zijn dat?" "Verassing!" Roept Liv die enthousiast opspringt en de 4 half om de hals hangt.

"Ze zijn hier voor jullie twee." Ik kijk haar nog steeds verward aan. "Voor jullie bruiloft."
"Yes!" "Gefeliciteerd trouwens, ik ben Cole." Hij steekt zijn hand uit en ik schud hem. "Amy." "Ik ben Tyler." Tyler komt naast me staan en steekt zijn hand ook naar Cole uit.
"Ik ben Max." Hij steekt ook zijn hand uit en Tyler en ik schudden hem allebei en vertellen onze namen nogmaals. Het brandalarm gaat af en ik kijk naar de rook die uit de keuken komt. "Tyler!" Roep  ik. "Het eten!" Hij rent naar de keuken en kijkt naar het eten. "Uh.... ja..." "dat wordt bestellen."

Hey peeps,

Dit is weer even een hoofdstukje samen met Dutch-Dad.
Ik hoop dat jullie het een leuk hoofdstuk vinden!

-xx me💛

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now