Hoofdstuk 56

1.4K 32 6
                                    

*TIME SKIP NAAR DE DAG VAN DE BRUILOFT.*

Ik merk hoe nerveus ik ben. Ik speel met de ketting die ik in het begin van onze relatie van Tyler heb gekregen. "Hoe voel je je?" Ik draai me om en zie de meiden staan. "Nerveus." Ze lachen en geven me een knuffel. "Het is tijd om je klaar te maken." Ik knik en glimlach.

"Dit is zo spannend!" Ik lach nerveus om Samira haar reactie. "Dit is de mooiste dag van je leven!" Roept ze er nog snel achterna. "Ja, maar ook super eng." Liv geeft me een knuffel en pakt een borstel. "Jij mag geen spanning hebben, dus wij doen alles voor je." Glimlacht ze vriendelijk. Er wordt op de deur geklopt en Samira doet open. "Scott?" "Moet je niet bij Tyler zijn?" Vraagt Samira. Liv legt de borstel weer neer en loopt naar de deur. "Ja, ik wou even weten hoe ver jullie hier zijn dan beginnen wij ook." "Ja, jullie kunnen beginnen." Zegt Samira. "O ja, zorg je dat Tyler hier weg blijft." "Je weet wat ze zeggen, hij mag de bruid niet zien tot aan het begin van de bruiloft, dat brengt ongeluk." Zegt Liv. "Komt goed." Ze geven elkaar een kus en hij loopt weer weg.

Zodra ik mijn jurk aan heb loop ik samen met Samira, Britt en Liv de deur uit. Ik zie mijn vader staan en hij bekijkt me. Ik merk dat er tranen in zijn ogen staan. "Nooit gedacht dat ik zo trots kon zijn op mijn dochter." Ik moet glimlachen en geef mijn vader een knuffel. "Wacht!" Roept Liv gepanikeerd. "Straks kreukt de jurk." Lacht ze onschuldig. We moeten lachen en keer me terug tot mijn vader. "Ben je er klaar voor?" Ik knik en we haken onze armen in elkaar. Samira Britt en Liv lopen de zaal binnen en ik en mijn vader volgen. Zodra we binnen stappen staat iedereen op. Maar dat merk ik niet op, ik kijk alleen naar Tyler die me ongelovig aanstaart.

Ik ga tegenover hem staan en glimlach naar hem. We pakken elkaars handen vast en de pastoor begint met zijn zegje.
(Dat is nogal een lange tekst dus dat sla ik over.😅❤️) "Neemt u Tyler Anderson, Amy Campbell tot uw wettige echtgenote?" "Ja, altijd." Ik glimlach en hij glimlacht breed terug. "Neemt u Amy Campbell, Tyler Anderson tot uw wettige echtgenoot?" "Ja, heel graag." "Bij dit benoem ik u tot man en vrouw." "U mag de bruid kussen." We glimlachen allebei en Tyler drukt zijn lippen op de mijne. Ik leg mijn halen in zijn nek en zijn handen glijden naar mijn middel. We horen een 'aww' de zaal vullen gevolgd door een groot applaus. 

Zodra we ons terug trekken kijk ik de zaal in en zie ik mijn ouders staan en ik weet dat dit moeilijk is voor hem. "Tyler, Uhm ik moet je iets vertellen..." Hij kijkt me vragend en afwachtend aan. "Ik heb misschien iemand achter je rug om uitgenodigd..." zeg ik nerveus. Ik hoop dat hij het waardeert en snapt waarom ik het heb gedaan. "Wie dan?" Ik trek hem een stukje mee en kijk naar Nicolle. "Nicolle?" Ze kijken allebei elkaar gebroken maar tegelijk vrolijk aan. "Ik heb je zo gemist Tyler." Ze trekt hem in een knuffel en straalt haar vreugde uit. "Dat heb je goed gedaan." Ik draai me om en zie Nathan, Adam en Emily staan." "Ik hoop het." Zeg ik nerveus. "Vast wel, en gefeliciteerd mevrouw Anderson." Ik moet lachen en ze geven me één voor één een knuffel. "Hoelang nog?" Vraagt Nathan. "2/3 weken." "WoW, das al best snel." Ik moet lachen en knik. "Maar Tyler en ik zijn er klaar voor." Ze glimlachen en ik draai me om naar Tyler die samen met Nicolle terug naar ons komt. "Dank je wel Amy." Hij geeft me een knus en ik knik. "Alles voor jou." Hij glimlacht naar me en Nicolle geeft me een knuffel. "Dank je wel. En welkom bij de familie." Ik glimlach en ik zie mijn ouders komen. Ze geven me een knuffel en vervolgens komt de rest van mijn familie ons ook feliciteren. 

Als het wat later is heb en we de after party en zit ik bij Tyler aan de tafel. Liv zit ondertussen ook allemaal eisen aan Scott te stellen die zij hetzelfde wilt bij hun bruiloft. Ik moet er best veel om lachen want het ziet er best dom uit.

Als uiteindelijk iedereen naar huis gaat gaan wij ook terug. Zodra we thuis zijn gaan we met zijn alle op de bank zitten. (Tyler, Liv, Scott, Brent, Luca, Samira, Britt, Emily, Nathan, Adam en ik.) "Willen jullie wat drinken?" Ze knikken en ik sta op. "Amy we kunnen het ook zelf pakken, je hebt een lange dag gehad." "Nee het is goed ik kan het zelf wel." Ik schenk wat glazen in tot ik Lola zie. "Hey meissie." "Kom hier jij, die strik mag er wel af." Helemaal vergeten. "Brent nog bedankt voor het letten op Lola op de bruiloft!" "Altijd sis." Ik moet lachen en maak haar strik los. Zodra ik weer opsta merk ik dat er iets is gebeurd. Ik kijk terg naar beneden en raak een beetje in paniek. "Tyler!" "Tyler!" Roep ik in paniek. "Amy wat is er?!" Ik hoor dat hij naar hier komt gesneld. "Wat is er?" "Volgens mij is men water gebroken!" Ik zie hem gestresste en ongelovig naar me kijken. "De baby is opkomst!" Roept hij nog steeds vol ongeloof en stress.

Iedereen fijne kerstdagen!❤️
Sorry dat het zo lang duurde voor ik een nieuw hoofdstuk publiceerde, hopelijk vinden jullie het een leuk hoofdstuk.

-xx me🍒

Het Internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now