Capitolul 60: Dispariție misterioasă

9.7K 703 93
                                    

Capitolul șaizeci,,Dispariție misterioasă"

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Capitolul șaizeci
,,Dispariție misterioasă"

,,Voi,

speranțe ce speram,

suișuri și tristeți,

promisiuni de bucurie,

și vise în care zburam,

și prima mea dragoste nemiloasă

sunteți pentru mine

pierdute și plecate."

    Demarez de pe loc, fără a deschide plicul și nici măcar nu am de gând să o fac curând. Am de gând să o fac la conac, în dormitorul meu, în liniștea acestuia, căci vreau să pot să analiez singură ceea ce se află în interiorul acestuia.

    Din față văd o mașină venind într-o goană nebună, cu farurile pe faza lungă, luminând drumul peste care întunericul a început deja să se lase. Observ cum vehiculul începe să devieze încetul cu încetul, intrând le banda mea de mers, și reacționez imediat, trăgând de volan. Frumoasa mea mașină se oprește la marginea drumului, aproape nimerind pe terenul de lângă acesta, iar mașina cu care am fost la un pas de a mă ciocni se oprește la rându-i în spatele meu.  

    Îmi dau rapid centura jos și fug către automobilul roșu, văzând cum portiera de pe partea șoferului este deschisă. O siluetă feminină iese din aceasta și se sprijină de mașină, aproape trântinându-se pe carosabil. Îmi acopăr gura cu mâna atunci când văd cine este și mă apropii cu reticență de aceasta.

    Oare ce caută fiica cea mică a soților Mariani, Sabrina, pe drumul către cartierul în care locuim?

  — Sabrina? întreb cu aceeași reținere, punându-i mâna pe brațu-i ce părea a tremura.

  — A făcut-o..., șoptește fără a-mi da și alte detalii, parcă știind deja că eu sunt cea care mă aflu în spatele său.

  — Poftim? spun încurcată.

  — M-a înșelat, continuă și izbunci apoi într-un râs nervos.

    A fost înșelată se pare, dar oare cine a fost iubitul ei? Dacă s-ar fi știut despre relația lor, cu siguranță mama acesteia ne-ar fi vorbit despre aceasta la ședința de la asociație, acolo unde ar fi trebuit să fie și ea astăzi, dar a absentat. Însă, odată ce acest lucru nu s-a întâmplat, îmi este mai mult decât clar că au ținut totul ascuns de ochii lumii.

Fugind de destin - FINALIZATĂUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum