6.

3.8K 80 2
                                    

CARMEN

Přispěchala jsem matce na pomoc s ozdobením vánočního stromečku. Byla jsem vsunuta do zelených koktejlových šatů, které byly bez rukávu, s kruhovým výstřihem a se spodkem volným, končili mi nad koleny. Na nohou jsem měla nazuté  o něco světlejší odstín zelených bot na podpatku s ukrojenou špičkou. 

,,Páni, sluší ti to." Usmála se má matka a podala mi pár ozdob, které jsem zvládla pobrat. ,,Děkuji." Pousmála jsem se a začala na stromeček věšet třpytivé ozdoby.  

Letos jsme holt nestíhali, museli jsme to zde vyzdobit kvalitně, pro mafiánskou společnost, kteří byli pozváni na vánoční večírek, který můj otec dělával každým rokem. Musela jsem se vystrojit, aby otec nebyl naštvaný, že se po domě poflakuji jen v županu a pyžamu. Po schodech se ozval další klapot od drahých bot na podpatku. Otočila jsem se za zvukem a spatřila svou sestru, která měla vyčesané vlasy do drdolu, její tělo bylo v růžových koktejlových šatech a ve stejném odstínu měla i boty, její podpatky byly o pár centimetrů nižší než ty mé nebo matky. Bylo jí totiž čtrnáct, ale matka i tak trvala na tom, aby si je nazula. 

,,Samozřejmě, že to vím!" Vykřikl přibližující se otec na někoho do mobilu. ,,Vložím do toho i své vojáky, neboj se!" Mobil hodil silou k zemi. Polekala jsem se  což mě donutilo nadskočit. Letmým pohledem jsem vyhledala otce, stál na místě a obdivoval náš téměř hotový stromek.

,,Už musíme jet." řekl rázně a přešel k matce, která se zavěsila za jeho předloktí.

Náš vánoční večírek byl na seznamu až zítra, dnes jsme se měli účastnit večírku u rodiny Cupr. 

Nastoupili jsme do černého mercedesu a odjeli na menší panství, které vlastní Cupr. Mason Cupr byl na stejné pozici jako můj otec, ale pro jinou část města. 

Vystoupili jsme a vklouzli pod stříšku, která nás měla ochránit minimálně před chumelením. Vítr se zvedl a silně do nás narazil čímž jsem měla své rozpuštěné vlasy všude kolem. Konečně jsme se dostali na řadu a vešli mezi vstupní dveře.

Cupr podal ruku nejprve mému otci a poté políbil hřbet ruky mé matce. Taktéž přivítal i mě a Sydney. Znechuceně jsem ruku stáhla zpět k tělu. Otec nás vtáhl dovnitř. Všude tolik zasraných mafiánů a jejich ukecaných žen.  

Mason Cupr mi představil jeho syna Earla u čehož byl i můj otec.  Earl byl navlečen v bílé košili s motýlkem a černých kalhot, které drželi připevněné páskem. Jeho vyčnívající zbraň ho pravděpodobně nezajímala. Nápřáhl svou dlaň ke mně, zaváhala jsem, ale po pohledu na otce jsem mu svou ruku konečně podala. Lehce se otřel svými rty o klouby mé ruky a poté narovnal hlavu. Podíval se do mých modrých očí a usmál se.  Nelíbil se mi, nikdy bych ho snad ani nevybrala pokud bych měla na výběr. Měl černé kudrliny, které  vypadali na něm příšerně. Můj otec se zazubil.

Poté jsem musela opustit jejich blízkost s velkým oddechem, vyhledala jsem svou matku, která držela sklenku s vínem v ruce a druhou paží objímala Sydney, která byla pravděpodobně pěkně znuděná. 

,,Zdravím." Přivítala jsem se ze slušnosti s pár ženami, které bych za jiných okolností viděla velice nerada a ani je nepozdravila.  

Má matka vplula do jejich konverzace na novo a ani si nevšímala, že jsme vedle její osoby, držela Sydney z jednoho prostého důvodu. Věděla, že by odešla hledat pohodlnou pohovku na místo stát v nepohodlných botech, které si Sydney určitě nevybrala.  Musela být zdvořilá na takových to akcí a vydržet stát na nohou. 

Vyhledala jsem Earla, Masona a otce, nebyli tu. Jen pár bodyguardů, kteří měli v úmyslu ohlídat situaci, zatím co manželové řeší něco důležitého. Nenáviděla jsem takovéto akce jak jsem jíž zmínila, ale zítra mě to čeká i doma. 

The Crawfords family✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat