43.

2.4K 57 0
                                    

21.prosinec

CARMEN

Seděli jsme v soukromém letadle a byli na cestě do mé rodné země, nechápu, proč se vlastně ženy musí stěhovat za svými muži vše je tak komplikované. 

,,Vše v pořádku?" Naklonil hlavu stranou Jason: ,,Samozřejmně." Hýbla jsem postavou a zadívala se zpět na svého manžela: ,,tak vystupujeme." Vydal ze sebe něco co značilo přidušený smích, ale dal to na jevo Tak, že jsem to mohla slyšet jen já. Použila jsem svůj naštvaný výraz a střelila jej po něm. Neuvědomila jsem si, že jsme přistáli, byla jsem v trasu a zabraná do mých myšlenek.  Jason natáhl stále pobavený mým směrem ruku, chytla jsem se a byla ním vedená ven z letadla a po připravených pojízdných schodech.

Xander právě skládal naše tašky do kufru černého půjčeného SUV, měl s námi jet i Jaxon, ale Jason potřeboval po dobu jeho nepřítomnosti dohled na město.    Přešli jsme ke dveřím spolujezdce a Jason mi otevřel dveře, vklouzla jsem dovnitř a třela dlaněmi o sebe, Jason nastoupil na sedadlo řidiče a chvíli vyčkával než i Xander nasedne do svého vozu. Rozjel se vstříc ulicím.

Bylo okolo odpoledních hodin, takže jsme doufali, že nezastihneme rodinu u oběda.  ,,máš dnes nějakou schůzku?" Opřela jsem se do sedačky: ,,až večer, takže den budu trávit s tebou." Mrkl. ,,budeme v hotelu nebo u našich?" Musela jsem znát odpověď: ,,po předešlé zkušenosti  bych preferoval hotel, dokonce jsem řekl Xanderovi, aby zamluvil nějaký pěkný hotel s welnes pro tebe oro. " zamrzelo mě, že nebudu více času se svou sestrou a matkou, ale Jason byl mým manželem a Bossem, musela jsem poslouchat na slovo jako pejsek, ovšem oro znamená v italštině zlato, což mě mile překvapilo. Neubránila jsem se menšímu úsměvu, Jasonovi při pohledu na mě také cukly koutky.

Projel otevřenou bránou na dlouhou příjezdovou cestu letního sídla. Pohledem jsem zabloudila k obrovským mohutným dveřím ve, kterých stál  otec s matkou, matka mávala a ve tváři měla převeliký úsměv. Ozval se povzdech a následně se auto zastavilo na straně příjezdové cesty: ,, copak?" Vyhledala jsem pohled svého manžela: ,,nesnáším tvého otce." Řekl na přímo, neskrývala jsem překvapení. Nevěděla jsem co mu na to odpovědět a proto jsem raději vystoupila ven.

Matky úsměv se rozzářil jako jasná hvězda.

Jason přispěchal a spadl do kroku vedle mě, jeho paže se obtočila kolem mého pasu

The Crawfords family✔️Where stories live. Discover now