26.

2.6K 61 2
                                    

CARMEN

Probudila mě nesnesitelná suchost v krku a pulsující levá paže. Rozevřela jsem ospalé oči a prozkoumala utlumenou místnost. Byla lehounce osvětlená lampičkou pod, kterou si Sydney četla nějaký časopis, vypadala unaveně. 

,,Syd?" Zasípala jsem.

Její oči padli z časopisu na mě bleskovým posunem: ,,copak se děje, vše v pořádku?" Přispěchala k mé posteli a posadila se na ní.  Přikývla jsem na souhlas: ,,máš žízeň?" Nadzvedla obočí, dělávala to pořád. Zaradovala jsem se nad tím jak moc mi uměla číst myšlenky. Podala mi sklenici s vodou a pomohla mi se pořádně napít.

Chtěla jsem znovu zavřít oči, ale bolest v mé paži mi nedovolovala usnout.  Sydney pochopila o co mi šlo a vyloupla z položeného plata velikou bílou pilulku, opět mi pomohla zapít prášek a lehla si vedle mě.

,,Jen si odpočiň, potřebuješ nabrat dostatek sil."

Bylo to poslední co jsem zaznamenala než můj mozek byl oblbnut léky na bolest.

O pár dní později.

Má ruka byla den ode dne lepší, měla jsem skvělého lékaře, který se o mně dobře staral.

Oblékla jsem na sebe bílé sako a vydala se po schodech dolů na snídani.

,,Dnes půjdeme vybírat šaty." Poznamenala mamka, úplně jsem vypustila svatbu.  Pouze jsem přikývla.  ,,Co tvá ruka?" Optal se otec starostlivě, přeci jenom neprodá Jasonovi rozbité zboží.  ,,Lepší se." Objasnila jsem s lehkým ačkoliv nervózním poloúsměvem.

***

Zkoušela jsem si ty nejdražší šaty, které byly k nabídnutí v tomto salónu, tak jako všechno okolo mi to bylo jedno.

Nakonec jsme vybraly princeznovské šaty s dlouhou spodní částí, bez ramínek a krásný dlouhý závoj.  Šaty v oblasti pasu byli posety maličkými diamanty což by vysvětlovalo tu cenu.

,,Doufám, že tvé manželství bude alespoň z poloviny tak dobré jako to mé." Dotkla se letmým dotekem mé paže Barbara, znělo to zvláštně, ale v hloubi jsem tušila, že mi ublížit nechce.  ,,Musíš z toho manželství dostat co nejvíce." Pousmála se. Odstoupila trochu do boku, jelikož se k nám řítila má matka. ,,Takže šaty už máme, teďka pojedeme na zkoušku svatebního učešu a poté domů přichystat večeři." Objasnila mamka a vyšla ven ze svatebního salónku.
,,Formální večeři?" Optala jsem se a dohnala její chůzi, přikývla: ,,Samozřejmně." Usmála se. Damon otevřel zadní dveře a matka nastoupila, také jsem vklouzla dovnitř: ,,pro koho." Zajímala jsem se.

,,Otec má nějaké jednání s Jasonem McCannem a jeho otcem. Takže Jazmyn a Pattie přijdou na večeři." Pousmála se. Byly zde kvůli blížící se svatbě A, abychom se poznaly. ,,kdo je Jazmyn?" Nechápala jsem: ,,jeho sestra." 

Damon zahl do ulice, kde sídlí kadeřnice.

The Crawfords family✔️Where stories live. Discover now