47.

2.3K 52 1
                                    

CARMEN

Lékaři označili mé těhotenství za rizikové. Byla jsem vyděšená a stres byl tou nejhorší věcí pro mé miminko. Dostala jsem se s pomocí opět do lékařské ordinace. ,,Testy prokázali, že v průběhu těhotenství máte chudokrevnost, což znamená, že doplníme železo, ale vzhledem k vašim bolestem bychom si vás zde nechali alespoň na jednu noc. Na pozorování." Řekla poměrně mladá doktorka s červenýma deskama v rukou a kousajíc svůj spodní ret. ,,Je to něco vážného? Mohu o miminko přijít?" Byla jsem strachy bez sebe. Její pohled byl lítostivý: ,,Nevylučujeme, že vaše těhotenství je rizikové, ale pokud budete dodržovat určité meze a odstup, Vaše dítě bude v pořádku." Snažila se sklidnit můj nával strachu: ,,prosím na lehátko paní McCann, podíváme se na toho drobečka. " usmála se pravým úsměvem a odložila pracovní desky. S pomocí Jasona jsem vyšplhala nahoru. Neznali jsme pohlaví našeho dítěte: ,,Řeknete nám pohlaví?" Ujal se slova Jason. Doktorka se usmála a natřela gel na mé bříško.

Najednou se zarazila, ale stále se na její tváři pohrával milý úsměv. ,,Co se děje?" Zareagoval Jason: ,,vypadá To, že máte dvojčata." Otočila pohledem k nám a mé srdce bilo rychleji z toho nadšení: ,,ale jak je to možné, má doktorka říkala, že to bude jedno miminko." Řekla jsem udiveně a vzpomněla si na svá tupá slova, doufala jsem, že ženu neodsoudím k smrti. ,,Jak jste na to nemohli přijít?" Vyjel Jason: ,,omlouvám se pane McCann, ale já za to nemohu." Řekla obranně, pravděpodobně netušila kdo Jason byl. Poté mě zavezli na pokoj.

Můj bodyguard přinesl pár mých osobních věcí, byla jsem zklamaná, že jsem nemohla strávit poslední chvíle podporováním Syd, ale jak říkal Jason pro ní to byl už jen malý okamžik.

,,stejně nám neřekla, jaké jsou pohlaví." Zabručel Jason s kelímkem kávy v rukou: ,,Co by jsis přál?" Nadzvedla jsem obočí a pohladila své bříško. Dostala jsem tabletky proti bolesti, které by neměli ohrozit nijak miminka. ,,Holku a kluka, každý by měl to své." Zachechtal se Jason.

*

O měsíc později

Porodila jsem chlapečka a dívku. Oba měli hnědé vlasy po Jasonovi a po mě modré oči. Byla to dokonalost. Jason byl pyšný na své dvě děti a já byla ještě víc šťastnější než předtím.

,,Tak jaké jim dáme jména?" Zeptala se s úsměvem zdravotní sestřička. Podívala jsem se na Jasona, který držel naší dceru v náručí a přikývl.

,,Chlapeček bude Tyler a holčička  Alisson." Usmála jsem se s pocitem plnosti.

*
O dva dny později nás Jason konečně vezl domů, jako rodinu. Milovala jsem naše dvě děti a také jsem milovala Jasona.

Zaparkoval v podzemní garáži, kde na nás už čekal Xander, nedůvěřivě si prohlédl jeho tvář než mu předal nosič s Tylerem, Jason vzal Alisson. Nemohla jsem stále nosit těžké věci.
Vstoupili jsme do výtahu a nechali se vytáhnout až k našemu domovu. Mé oči se stále stáhli po mých dětech, nemohla jsem uvěřit, že jsem máma.

Vytáh cinkl a my vystoupili. Byla jsem překvapená, když zde byli moji rodiče, Sydney s Jaxonem a dokonce i Aideen, byl sice přitažený k otci, ale nevadilo mi to. Divila jsem se, že si ho Jason vpustil do jeho domů.

Má matka a Sydney přišli obdivovat mé děti a já zamířila za svým bratrem, doposud jsem si nevšimla dívenky za ním, byla drobounká a o dost menší než můj bratr, její vlasy byly zrzavé a oči temné jako stín. Držel jí za ruku bez pochyb patřila k němu. Neubránila jsem se úsměvu: ,,co tu děláš?" Zeptala jsem se s pohledem na něho: ,,otec mi uštědřil tvrdou lekci, nic co by tvá hlava snesla. Přišel jsem ukázat svou manželku a podívat se na svého synovce a neteř. Přikývla jsem: ,,jsem Carmen." Natáhla jsem ruku k zrzavé dívce, která mi jí stiskla zpět: ,,Molly. "

*** o pár týdnů později.

Tyler byl oproti Alisson pohroma, vše schazoval a plazil se. Stal se mobilním a já měla plné práce s jeho hlídáním. Vzala jsem ho do náruče, aby neschodil  další porcelánovou vázu. Vrtěl se v mé náručí a chtěl dolů. Došla jsem o pár kroků zpět k Alisson do hracího koutku a opatrně ho tam položila. Měl jasné protesty i když byl malý. Alisson byla hodná a bála se nových věcí. Přitiskla jsem polibky na jejich hlavy  a pokusila se jim znovu ukázat obrázkovou knížku.

Cinkl výtah a po vpuštění Xanderem vstoupila má sestra. Alisson se rozbrečela a Tyler také. Vzala jsem je oba na paže a snažila se je utišit. Sydney si převzala odemně Tylera a chovala ho.

The Crawfords family✔️Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora