23.

2.8K 60 1
                                    

JASON

Společně s Jaxonem jsme se usadili v malém útulném salónku v klubu. Vyčkával jsem příchod Willardse a jejich bosse Logana se, kterými si musíme domluvit pár věcí ohledně svatby, Jaxonových zásnub a náš první společný obchod.

,,Myslíš, že ty dva přijdou?" Nadzvedl obočí Jaxon, který seděl na opěradle. ,,Samozřejmně, mají v tom svůj zájem."  Servírka donesla láhev bourbonu a nalila nám.

,,Pánové, omlouvám se má žena měla nějaký problém." Ozval se příchozí Boss. Přikývl jsem a na náznak míru stiskl jeho ruku, hned za ním se vynořil Willards.  Byli jsme dvě alfy v jedné místnosti, tohle bude těžké.

,,Takže probereme dříve svatbu nebo obchody?" Nalil do své skleničky a ihned přiložil ke rtům.  ,,Svatba bude rychlejším tématem." Přidal se Willards.  ,,takže jsi spokojený s výběrem své ženy? Nějaké problémy? Slyšel jsem, že utekla." Zamračil se: ,,žádné problémy, byla unesená, ale našel jsem si jí." Mrkl jsem a také upil ze sklenky. ,,konat se tedy bude v New Yorku. " ujasnil Logan na což jsem přikývl. ,,Všechny ty blbosti okolo zařídí tvá budoucí žena, takže toto téma je u konce." Odložil sklenku na stůl a dolil si.  ,,A zásnuby, jsou dobrým nápadem?" Nadzvedl obočí a přesměroval svůj pohled na mého bratra: ,,Zaslechl jsem, že máte sestru, které bude co nevidět sedmnáct let." Můj výraz potemněl, doufal jsem, že svou sestru nebudeme muset kvůli Jaxonovi vyměnit, přikývl jsem. ,,Takže Sydney vyměníme za ní." Pousmál se slizce. ,,Blbost." Broukl Jaxon a zkřížil ruce na prsou: ,,Má nabídka zůstane stejná." Otočil se na Willardse, viděl jsem jak Jaxonovi ztvrdli rysy, ruku se chystal strčit pod své sako, ale zastavil jsem ho: ,,Willards, slíbil po třech letech mého manželství s Carmen." Upil jsem další doušek. ,,Je to tak?" Pohledem zavadil o Willardse: ,,Samozřejmně, zapomněl jsem."  Zamračil své obočí, nehodlal jsem zde s nimi ztrácet více času než bylo potřeba, štvali mě, byl jsem kousek o výbuchu je tu všechny postřílet.

CARMEN

,,Jsem ráda, že jsi se konečně naučila oblékat jako dáma." Neodpustila si matka komentář o mém oblékání s malým úsměvem na rtech. Chtěla jsem něco odpovědět, ale do dveří vtrhl otec a za ním Jason. ,,Je to zlé, napadá nás Las Vegas společně s Rusy." Vykřikl otec rozzuřeně a zaběhl do své kanceláře s Jasonem v patách, předtím než se vzdálil si prohlédl mé tělo a nepozorovaně mu cukli koutky směrem nahoru, jestli si myslel, že semnou bude vše jako procházka růžovým sadem, tak to se šíleně spletl, nesnáším ho.

The Crawfords family✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat