14.

2.9K 66 0
                                    

CARMEN

Pozorovala jsem jak Melody společně se svým manželem nasedli do auta a odjeli od hotelu. Žila nový život.

Mezitím můj otec obtočil své prsty okolo mého zápěstí a společně s mou sestrou nás táhl do auta. Museli jsme opustit onen hotel a dorazit domů v čas, tak aby otec stihl svou schůzku. Jako vždy to bylo jen o mém otci.

**** *****

V našem sídle na nás nečekalo nic nového, pouze ta stará známá: nuda.

Otec před pár minutami odešel a zanechal nás zde v osamění s našimi bodyguardy.

Rozevřela jsem nedočtenou knihu a začetla se do romantického děje, snila jsem o tom, že vystuduji, budu se věnovat anglické literatuře, mít krásnou rodinu, milujícího manžela a vlastní domeček. Ve snech bylo vše tak reálné, bohužel realita byla krutým ochlazením.  Mým osudem bylo něco jiného, něco o čem nebudu schopná rozhodnout. Ráda bych svůj život uchopila do svých rukou a vedla si vše podle sebe. Nesnáším všechny může v našem světě, nejraději by spackali veškeré ženské životy.

Po schodech seběhla mamka uvazujíc svůj hedvábný župan okolo pasu. ,,Je pozdě, co tu ještě děláte?" Zamračila se a zastavila se před námi. Se Sydney jsme seděly na pohovce a zíraly na nějaký film, zatímco já si přitom četla.  ,,Koukáme na film." Odvětila Sydney s ospalým hlasem. ,,Šup do postele, kdyby vás zde našel otec takhle pozdě." Nedořekla to.

Pouze vypnula televizi a nahnala nás do našich pokojů. Její úděl byl vychovat poslušné, zodpovědné a chytré dcerunky, které se poté budou starat o svého manžela, především v posteli. 

,,A opovažte se vyjít ven! Dobrou noc." Vtiskla nám pusu na čela a pomalým krokem odešla do své ložnice.

,,Můžu dnes spát u tebe?" Zašeptala Sydney, když jsem k ní byla otočená zády a otvírala dveře. ,,Jistě." Pousmála jsem se a prošla dovnitř.

****   ***

AIDEEN

Posadil jsem se v suterénu do křesla vedle svého otce a poslouchal. Byl jsem zde jakožto nástupce mého otce, který se chystal provést věc, kterou jsem neschvaloval.

,,Má dcera chodí do dívčí katolické školy, takže s muži se nevídá, jen se svým bodyguardem a bratrem." Pohled  otce zavadil o mně.

Uchovával jsem si stále lhostejnou a kamennou tvář, abych nedal nic na jevo: ,,Prý máš ještě jednu dceru?" Nadzvedl obočí nejmladší syn z New Yorku.

Nacházel se zde Jeremy McCann, nejstarší syn Jason McCann a druhý Jaxon McCann.

,,Samozřejmě, Sydney." Pousmál se otec vřele. Nechápal jsem ho, proč byl tak dychtivý potom, aby prodal své dcery.

,,Rád bych se rozhodl zda si vaší dceru vezmu. Ačkoliv to je vnímáno jako formalita." Odvětil Jason a nejmladší hlava New Yorku. Jeho tón hlasu, styl mluvy a vzhled se mi nelíbil. ,,To je samozřejmost, kdy vás můžeme očekávat?" Otec prahl potom, aby si jeho dcera vzala někoho takového. ,,Zastavím se koncem příštího týdne. Mám toho moc." Podíval jsem se konečně do centra dění.

The Crawfords family✔️Where stories live. Discover now