20.

2.8K 73 2
                                    

CARMEN - PO MĚSÍCI

na mé osmnácté narozeniny se nic moc nechystalo, Aideen s Leem mi pogratulovali, předali květiny a Aideen dokonce i šperk, který jsem si okamžitě oblíbila.

,,Doslechl jsem se, že tě Jason hledá."  Usadil se do křesílka se sklenicí whiskey v rukou.  Sklopila jsem zrak: ,,nestratil zájem? Třeba ho donutil otec." Zašeptala jsem: ,,Jason je lovec, nikdo mu nemusí říkat co má dělat, je to Boss, to on káže. " ujasnil mi protivně Aideen.  ,,Sbal si, odjíždíme."

Sotva jsme tu přespali jednu noc a zase jedeme dál, připadám si jako nějaký poutník. Hodila jsem si rychlou sprchu, kterou jsem zoufale potřebovala a poté si šla zabalit.

Oblékla jsem se do obyčejného oblečení, abych na sebe nestrhávala pozornost. Modré džíny s dírami, bílé triko s dlouhým rukávem, sluneční brýle a klobouk + kabát.   To bylo mé standartní oblečení na cesty.

Aideen chytl mou paži a vedl mě do podzemní a opuštěné garáže, odemkl centrálním klíčem auto, které zablikalo.

,,Ale, Ale, koho pak to tu máme?" Za autem se objevila vysoká postava oděna v elegantním černém obleku. Vzhlédla jsem do jeho tváře a spatřila Jasona, jeho tvář byla bez emocí. ,,Co tu chceš?!" Vyjel na něho Aideen a zastrčil mě za sebe, vytáhl svou zbraň a namířil na Jasona. ,,přišel jsem si proto co je mé." Podíval se mým směrem: ,,není to žádný zasraný majetek, je to žena."  Nesnášela jsem klení: ,,ale moje žena." Uvědomil ho: ,,nejste ani zasnoubení." Namítl Aideen: ,,Proto si jdu pro svou nastávající nevěstu, abychom se mohli zasnoubit. " jeho hlas zněl neklidně, suveréně. ,,jedině přes mojí mrtvolu." Aideene ty pako drž pusu: ,,žádný problém." Napřáhl zbraň směrem k němu. ,,Dost!" Křikla jsem hlasitě. 

Uhla jsem do strany, abych mohla obejít svého bratra a postavit se před něj, ale to Jason velice rychle využil a ustřelil mému bratrovi zbraň z rukou.
Aideen se svalil k zemi, sledovala jsem celou tu situaci s naprostým šokem, krev se plnila pod jeho zraněním. Klekla jsem si A začala přemýšlet jak mu pomohu, můj budoucí manžel střelil do mého bratra. Ohlédla jsem se přes své rameno a uviděla blížící se postavu a za ním další, postavila jsem se a začala couvat od třesoucího se Aideena a od sebejistým predátoram, mé srdce vynechalo několik úderů, můj dech se zrychlil.

,,Půjdeme?" Zastavil se pár kroků před Aideenem.  Můj pohled padl na muže za ním, byl to jeho bratr.  ,,Jaxone vezmi tu trosku. " řekl posměšně směrem k mému bratrovi, přistoupil blíž: ,,pojď." Zopakoval netrpělivě: ,,být tebou, tak ho poslechnu, je fakt dost vytočenej. " zasmál se Jaxon sbírající mého bratra ze země.

Obešla jsem Jasona velikým obloukem a přispěchala se k nim: ,,bude to dobrý bráško." Zašeptala jsem směrem k němu. ,,No to nevím. " odpověděl mi Jaxon.

The Crawfords family✔️Where stories live. Discover now