27.

2.6K 66 0
                                    

CARMEN:

Jason odsunul mou židli a já se posadila. Na Sydneyiném výrazu byla viditelná úleva, když nikde neviděla Jaxona.

Ukrojila jsem sousto hovězí pečeně a snažila se ignorovat veškeré pohledy.

,,A už máš svatební šaty?" Optala se Pattie Jasonova matka, když muži vstali a odešli do otcovi pracovny: ,,ano." Také jsem dojedla.  ,,Mohu je vidět?" Věnovala mi přívětivý úsměv Jazmyn. Přikývla jsem: ,,Jazz, nebuď vtíravá. Šaty uvidíš na svatbě."  Spražila jí Pattie: ,,to je v pořádku, ráda jí předvedu mé šaty." Vstala jsem od stolu s falešným úsměvem na rtech: ,,dobrá, poté se domluvíme na rozlučkové párty." Oznámila mi s menším úsměvem.

Dovedla jsem Jazmyn se Sydney v patách do mého pokoje a následně šatny. Rozepnula jsem ochranný obal a šaty s ramínkem dala na úchytný rám. Jazmyn s obdivem přiložila dlaně na ústa. Sydney měla ve tváři nečitelný výraz, poslala jsem jí svůj varovný pohled, aby neřekla něco co by New Yorskou ženu mohlo urazit.  ,,Ty šaty jsou báječné." Pronesla s lehkostí v hlase, za celý večer jsem jí zastihla mluvit pouze při uvítání a při zmínce mých šatů.  ,,Jo, jsou skvělé." Odpověděla jsem a šaty schovávala zpět do obalu, pomohla mi, následně jsem je uklidila hluboko do skříně, abych na ně neviděla. 

,,Je podcta, že budu mít tak nádhernou švagrovou." Věnovala mi upřímný úsměv, takový jaký mi dávala pouze Sydney, občas matka.  ,,Děkuji." Pousmála jsem s červení. ,,Doufám, že se mi o ní v New Yorku postaráš." Nadhodila Sydney.  Jazmyn přikývla: ,,samozřejmě, pokud mi bude dovoleno tě navštěvovat, tak ti to v New Yorku na rozdíl od mého bratra všechno ukážu." Pousmála se. ,,Jaký jsou tví bratři." Optala se Syd.  

,,Jason i Jaxon jsou ke mně opravdu milý, už od malička mě chrání." šťastně se usmála: ,,Já mám na ně trošičku jiný pohled než vy." Oznámila to tak, že se o tom děle bavit chtít nebude. 

***

Přistáli jsme v New Yorku dva dny před mou svatbou, strach proudil mými žilami, nervozita mi nedovolovala cokoliv sníst, takže bude ostuda pokud na své svatbě omdlím. Otec to bude vnímat jako sabotáž a Jason? raději to ani vědět nechci. 

,,Dnes bude ta rozlučka se svobodou." Oznámila mi matka. ,,Mohu s sebou vzít i Sydney?" Matka se na mou otázku moc netvářila, ale nebyla jako můj otec a chápala, že svou sestru potřebuji po svém boku. Nakonec mi přikývla na což se vyskytl na mé tváři polo úsměv. ,,Konečně vidím tvůj úsměv." 

,,Na své svatbě se od tebe očekává, že se budeš usmívat, tak jako šťastná nevěsta, že budeš manželovi podvolná."  Připomínala mi tím mého otce. ,,Vím co se očekává." řekla jsem stroze. 

*

Měla jsem na sobě žluté koktejlové šaty ve véčkovém střihu. Ženy mluvili o své svatební noci a rozebírali jí jedna po druhé, co se jim povedlo, co nesnášely a za co se styděly. 

,,Přeji Vám spoustu štěstí." Pousmála se Jasonova matka Pattie. 

*

,,Jason na tebe bude hodný, na veřejnosti to sice nebude tak moc dávat na jevo, ale jinak ti s ním bude dobře." řekla při objetí Jazmyn. Už teď jsem věděla, že tato dívka bude mým New Yorským pokladem.


The Crawfords family✔️Where stories live. Discover now