Zamana Direnenler | Tanıtım

11.7K 391 268
                                    

TANITIM

|^|

Laboratuvarlarda ömrünü bilime vermiş olan Hakan Alınçak, aldığı bir teklifle, genetik ve nadir görülen bir hastalığın tedavisini bulmaya çalışıyor. Sadece soydan soya aktarılan bu hastalığın tedavisini bulmasıyla bilimde çığır açacakken acı bir gerçekle karşı karşıya kalıyor. Hastası umduğu kadar masum olmadığı gibi o sırada ülkeyi kasıp kavuran terörizmin baş lideri olduğundan da şüphelenmeye başlıyor. Aldığı tehditler bu görüşünü ispatlarken zamanı hızla daralıyor.

Ailesini korumak ya da terörist liderini ölüme terk etmek arasındaki ince çizgide, önemli bir karar vermek zorunda.

***

Hayatı boyunca cinayet vakalarıyla uğraşmış, dedektif romanları tutkunu, eski Cumhuriyet Savcısı Fatih Çelebi giriştiği bir davayı hayal gücüyle harmanlayarak kitap haline çevirmeye çalışıyor. Kitabın finaline doğru, tüm bilgilerin tükendiği ve imkânların kısıtlandığı bir anda eline başka bir fırsat geçiyor. Lakin bu fırsatı kullanmak hem kendisini tehlikeye atarken hem de başkalarını ölümüne neden olabilir.

Ancak O, işini şansa bırakmaya hiç niyetli değil.

***

Yıllardır şansızlık yakasını bırakmadığı için mutluluğu aramakta zorlanan Oktay Çavuşoğlu, yeni edindiği meslekte ve onu ailesi gibi gören patronlarıyla huzuru yakaladığını zannederken yaşanan birkaç talihsizlikle, şansızlığı burada da yüzünü gösteriyor.

Karı-koca olan patronlarının bir saldırıda öldürülmesiyle hem işsiz hem de yetim bir çocuğa bakmakla yükümlü kalan Oktay, bir anda kendini kedi-fare oyunun içinde de bulunca delirmenin eşiğine geliyor.

******

Her biri farklı meslekte ve fikirde olan bu üç kişinin hayatı, hastalıktan kurtulmak uğruna her türlü fesatlığa girişebilecek olan terörist liderine doğru çekiliyor. Ve neye inanacaklarını bilemedikleri bu dünyada güç ve dehanın, sadakat ve ihanetin, doğruların ve yalanların gerçek anlamı 'Zamana Direnenler' adlı büyük komplo teorisinde gizleniyor.

|^|

|^|

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Zamana DirenenlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin