Tanıtım Videosu ve Duyuru!

312 35 15
                                    


Merhaba!

Uzun süredir yeni bölüm gelmediğin farkındayım ve bu beni çok üzüyor. Kitabım bir seri şeklinde olacağını düşünüyorum ve Sezon Finali'nin gelmesine bir ya da iki bölüm kaldı. Finali verdikten sonra yeni kitabın giriş bölümünü yayımlayacağım. Daha sonra #Wattys2018 yarışması için bir sürelik düzenleme aşamasına girecek. Düzenleme fazla sürmeyeceğine söz verebilirim o yüzden 'Askıya Alındı' şeklinde bir şey olmayacak.

1. Kurgum üzerinde çok düşündüm ve bir karar verdim. Gelecek bölümlerde sizin bildiğiniz Burak ve arkadaşlarının yaşları daha büyük olacak. Aslında bu büyüklük üç ya da dört yaş kadar olacak. Bunu yapmamın bazı sebepleri var ve anlayışla karşılamanızı umuyorum. Ve en önemlisi bu yaş farkı kurgunun başlarından itibaren olacak. Maceraları ve konuşmaları aynı kalmasına rağmen biraz daha büyük olmasının farkını pek fazla anlayamayacaksınız. Bu konu hakkında sizin de fikirleriniz olursa duymak isterim. (Belki böyle bir şey yapmam. Duruma ve görüşlerinize bağlı.)

Burak'ta olacak yaş farkındaki değişiklik şimdilik final bölümünde olmasına rağmen yavaş yavaş ilk bölümlerdeki küçük Burak'ta değişecek. Ya da aklıma başka bir şey gelirse onu da uygulayabilirim.

2. Tanıtım bölümünü güncellemeyi ve yeni bir giriş bölümü ekleyeceğim. Tabii bu da zaman içerisinde olacak. Şimdi gelelim tanıtım videomuza. Tanıtım videosunu, tanıtım bölümünü güncelledikten sonra oraya ekleyeceğim ama şimdilik bu bölümde kalsın. Bu arada tanıtım videomu yapma zahmetini gösteren  Aybüke Önür'e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bunun gibi bir video isterseniz profilini ziyaret edebilirsiniz!

Video hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Umarım beğenirsiniz. Yeni bölümde yakında gelecek, takipte kalın. :)


Bunun gibi tanıtım videoları için --------------------------------------> 



Zamana DirenenlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin