❌ 8. BÖLÜM ❌

4.4K 249 20
                                    

❌ Gidenlere kanıp sende meyl etme, giden gitti sen kal ölene kadar.
                                                   (Seksendört)


YAĞIZ'IN  ANLATIMINDAN;

Mırıldanma sesleri ile gözlerimi açarken oturduğum yerde dikleşip ayağa kalktım. Dün gece Poyraz gittikten sonra ben depoda kızın yanında kalmıştım. Başında beklerken de uyuya kalmıştım. Tekrar gelen sesler ile kıza bakarken sesler ondan geliyordu. Ona doğru yaklaşıp biraz daha yakından baktım. Yüzü ter içinde kalmıştı ve durmadan bir şeyler sayılıyordu. Ilerde duran masanın üzerindeki suyu almak için oraya giderken, suyu alıp ona doğru gittim. Pet şişenin kapağını açtığım gibi deponun da kapısı açılmıştı. Giray abi ve Poyraz içeriye girerken ikisi de dikkatle beni inceliyordu. Giray abi elimdeki suyu görmesi ile soran gözlerle bana bakarken şişenin kapağını kapatıp yere koydum.


"Ne yapıyorsun sen? Ne zamandır benim kararlarıma karşı gelir oldun sen Yağız?"


Giray abinin sesi ile bende ona bakarken, kötü bir şey yapmadığımı kendime tekrar ediyordum.

"Kâbus görüyordu, ben iyi gelir diye şey etmiştim."

"Iyi bir daha şey etme o zaman. Yoksa bende şey ederim."


Kıza doğru gelmesi ile ben geri çekilirken, az önce yere koyduğum şişeyi alarak kapağını açtığı gibi kızın yüzüme dökmesi bir olmuştu. Derin nefes alarak uyanan kız, kocaman olmuş gözleri ile etrafa bakmaya başladı. Kaşları çatılmış bir şekilde etrafa bakarken sonunda gözleri bizi bulmuştu. Ilk önce Giray abiyi bulan gözleri hemen sonrasında Poyraz'ı ve sonunda beni bulmuştu. Alnına düşen saçını geri itmek için elini kullanacaktı ki malesef ki zincirler buna müsade etmedi. Kaşları iyice çatılan kız  ellerini oynatmayı kesmiş öylece Giray abiye bakıyordu.


"Nerde olduğunu veya kim olduğumuzu ya da senden ne istediğimizi sormayacak mısın?"

Giray abinin sözlerini umursamayan kız boş bakmaya devam ediyordu.


"Nerde olduğum veya kim olduğunuz ya da ne istediğiniz umrumda bile değil. Öldürecek misin? Hemen yap! Hiç durma. Eğer ben burdan çıkarsam senin yapmadığını yapar seni ve yandaşlarını öldürürüm."


Kızın dedikleri  ile kaşlarım şaşkınlıkla havaya kalkarken Poyraz'da benim gibiydi. Giray abi kendisine gelen ilk tehdit karısında afallamış şekilde öylece kıza bakıyordu.


"Senin aksine biz senin ne halt olduğunu biliyoruz."


Giray abinin daha fazla sinirlenmemesi için söze Poyraz atlamıştı. Kız dediğine karşılık kaşlarını  havaya kaldırırken, sırıtmaya başlamıştı.


"Hadi ya! Anlat da notunu vereyim."


Dediği şeyle Ppyraz sinirlenirken hızla ona doğru atıldı. Poyraz'ın ona dogru gitmesi ile hızlı davranıp kolundan yakaladım. Poyraz önce kolunu tuttuğum eline daha sonra da bana baktı sonra da kolunu sertçe benden kurtarıp yerine geçti.

SOĞUK SEMT   Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin