Giriş

1.4K 81 19
                                    

Yedi oğlan, yüzlerce yol, tek bir macera.

Bu, yetişkinlik onların hayatlarını ele geçirmeden önce, sonu gelmiş olan çocukluklarının tadını çıkarmaları için; yakın geçmişte nasıl olduklarını ve nasıl hissettirdiğini hatırlamaları için bir şans. Yollar basit ve düz değil, kilometreler kolay ve tamamen eğlence dolu değil ama zorlanmadan maceraya çıkılmaz.

Yedi oğlan bir yola çıkar ve sonunda kendi kişiliklerini bulur.

"Gençlik bir macera ve uyanış ruhudur. Vücut dinçliğe eriştiğinde ve sağlığı yerindeyken ortaya çıkan öyle bir ruhtur ki ölçülü olmanın ne kadar önemli olduğunu unutturabilir. Gençlik, yaşlılığın ufuktaki izlerinin dikkate almaya değmeyecek kadar uzakta gözüktüğü bir zaman yetiştirememe sürecidir."
-Ezra Taft Benson

***

Öncelikle hoş geldiniz! Yukarıdaki yazarın giriş notuydu, benim de kitapla ilgili bahsetmek istediğim birkaç şey var:

Bu hikaye genel olarak HYYH erasında özellikle I Need You MV'sinde geçen, (hatta neredeyse her bölümde klipten bir detay fark edebilirsiniz) uzun soluklu, hassas içeriğe sahip, gerçekçi bir hikaye. 2015 yılının sonunda Sugamins tarafından yazılmaya başlanmış ve 26 bölümden oluşuyor. Devamı olan Testament of Youth adında ikinci bir kitap da var.

Eğer gençlik-macera kurgusu arıyorsanız çok seveceğinize eminim. Sadece yazarın dili fazla detaylı ve her bölüm minimum altı-yedi bin kelimeden oluşuyor. O yüzden okumadan önce yanınıza atıştırmalıklarınızı da alın ve okurken gözünüzde canlandırmaya çalışın derim :)

Not: Uzun smut içeren kısımların başında (S) uyarısı var.

Hepinize iyi okumalar!

Brotherhood | [Türkçe Çeviri]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin