7. Ball

989 65 1
                                    

Words 1202
****
Olen viimeisen viikon aikana vältellyt Christiania. Se on ehkä hiukan outoa, että olen joutunut välttelemään häntä. En ikinä edes uskonut, että tulen puhumaan hänelle. Saati sitten välttelemään.

Olen työskennellyt ahkerasti ja olen aina silloin tällöin törmännyt kuninkaaseen. Se vähän ahdistaa minua, koska en pidä hänestä yhtään.

Victoria on pyydellyt minua pari kertaa tarjoilijaksi illalliselle, mutta olen joutunut kieltäytymään. En minä voi sinne mennä, kun prinssi on siellä.

Tänään on anyway tanssiaiset. Victoria on koko viikon pyytänyt, että tulisin keittiöön auttamaan. En ole kuitenkaan suostunut. Olen kuitenkin lupautunut tekemään sinne koristelut. Kerään sinne puutarhasta ruusuja tai olen oikeastaan jo kerännyt.

En tosin ymmärrä miksi järjestetään tanssiaiset. Olen tosin kuullut, että kuningas on etsimässä veljelleen naista. Onpas todella romanttista.

"Tämä näyttää todella upealta." Kuulen Christianin sanovan ja olen tipahtaa jakkaralta.

"Kiitos." Sanon ja hymyilen aidosti. Hyppään jakkaralta maanpinnalle. Christian jää tuijottamaan minua ja minun oloni on kiusaantunut.

"Oletko sinä vältellyt minua?" Christian kysyy ja kallistaa hieman päätän. Pitäiskö minun kertoa totuus vai valehdella?

"Öömm... minä..." aloitan, mutta sanat takertuvat kurkkuuni.

"Veljelläni on tässä näppinsä pelissä. Eikö niin?" Christian kysyy, kun tämä olisi joku arkipäiväinen juttu.

"Mitä? Mistä sinä-?" Kysyn hiukan änkyttäen ja Christian huokaisee.

"Hän on ennenkin tehnyt näin. Niin minä vähän epäilin." Christian kertoo.

"Ai. Minä..... halusin vaan totella häntä. En halua joutua mihinkään vaikeuksiin." Sanon ja Christian huokaisee.

"En minäkään haluan sitä. Veljeni ei kuitenkaan saa päättää elämästäni. Haluatko siis lähteä kanssani tanssiaisiin?"

"Mitä? Oletko aivan tosissasi? Minua on kysytty sinne töihin." Kerron mietteliäänä ja jatka pian. "Kuningas on siellä myös. Se tarkoittaa, että-"

"Rauhoitu. Minä päätän omasta elämästäni. Sinä olet minun deittini ja tuon sinut sinne. Haen sinut huoneesi ovelta kahdeksalta." Christian sanoo ja kääntyy ympäri.

Minä jään hämmentyneenä katsomaan hänen peräänsä ja mietin onko tämä todella totta.

****

"Ota tämä! Eikun sittenkin tämä!" Madison huutaa ja työntää mekot sermin taakse. Minä huokaisen ja otan mekot vastaan.

"Laita se musta. Se näyttää kaikista parhaimmilta. En voi oikeasti uskoa, että Christian pyysi sinua tanssiaisiin."

"En minäkään. Tämä tuntuu niin uskottomalta." Sanon huokaisten ja laitan mustan pitkän mekon päälleni. Madison on oikeasti aika taitava. Hän on omien sanojensa mukaan tuunannut tästä tälläisen mekon. Se kuulostaa uskomattomalta. Tämä mekko voisi ihan hyvin olla myytävän Pariisissa.

"Ehkä hän pitää sinusta. Tai olen siitä itseasiassa aika varma. Sinun pitää sitten kertoa miten siellä meni. Jokaista yksityiskohtaa myöten." Madison hihkaisee ja mieltäni jää häiritsemään kuningas.

Miten voin kertoa Madisonille mitään jos hän heittää minut tyrmään? Kehoni valtaa epämiellyttävä tunne, ja en ole varma kannattako minun oikeasti edes lähteä niin tanssiaisiin.

"Tule nyt näyttämään se mekko. Toivottavasti se on sopiva." Madison sanoo ja astun sermin takaa pois. Madison huokaisee ja hänen silmänsä suurenevat.

Just one tear//IN FINNISHOnde as histórias ganham vida. Descobre agora