29. Suggestion

735 48 20
                                    

"Minä menen jo", Madison sanoo ja kiiruhtaa huoneesta pois. Minä nousen ylös ja katson huultani purren Williamia.

"Entä jos se ei onnistu? Entä jos hän ei usko?" Kysyn ja kohautan rennosti olkiani. William huokaisee raskaasti ja koskettaa hennosti olkapäätäni.

"Hän uskoo. Mennään nyt. Haluan sen niljakkeen mahdollisimman nopeasti pois linnastani", William sanoo ja nyökkään hänelle vastaukseksi. Katson kerran vielä peiliin ja lähden kuninkaan perässä pois huoneesta.

Kävelemme saliin kaikessa hiljaisuudessa ja jännitykseni kasvaa koko ajan. Lopulta olemme ovilla ja kuningas kääntyy katsomaan minua.

"Hyvin se menee. Tiedän, että pystyt siihen", hän sanoo ja minä nyökkään. Vartijat avaavat ovet ja William ottaa kasvoilleen sen oman ilmeensä. Minä kävelen hänen perässään ilmeettömänä.

Kuningas istuu omalle paikalleen ja minä hänen vasemmalle puolelleen. Christian istuu vieressäni ja silloin kiinnitän huomioita myös vastapäätä istuvaan mieheen.

Hän näyttää Williamilta, vaikka he eivät olet biologisesti mitään sukua. Hänellä on tummat silmät, mutta hiukset kumminkin hiukan vaaleammat, kuin Williamilla.

Tosin sanoen hän on todella komea.

"Terve vaan", töksäytän ja istahdan löysästi tuoliin. Hilaan tuolia hiukan kauemmaksi ja laitan jalkani pöydälle. Tömäytän ne siihen oikein kovaa ja kaikki katsovat minua kummastuneena. Jopa William.

Huomaan tarjoilijoiden juuri tulevan sisään, ja Madison näyttää pidättelevän nauruaan. He tarjoilevat minulle ruoan ja Greg lopulta yskäisee.

"No... sinulle on varmaan kerrottu, että kuka minä olen", hän aloittaa ja hänen äänensä on ihanan sointuisa. En anna sen kumminkaan häiritä minua.

"Joo. Greg...", sanon ja maistelen nimeäni suussa. "Se kuulostaa kuolleelta sialta."

Kuningas tirskahtaa pienesti ja Christian purskauttaa viinit lasiinsa. Tämähän meni oikein hyvin. Hyvä aloitus, Alexandra.

Greg vilkaisee serkkujaan, mutta siirtyy sitten taas katsomaan minua. Hän tutkailee minua katsellaan, joka on todella ahdistavaa.

"Alexandra... oletan?" Hän aloittaa uudelleen ja minä nyökkään. Vaihdan hiukan jalkojeni asentoa ja nappaan lautasen käteeni. Lasken sen jalkojeni päälle, jotta voisin syödä tässä.

"Haluatko tietää minusta jotain?" Kysyn ruoka suussa ja syön suu auki. Niin, että ruoka melkein tursuaa ulos suusta. Pakkoa sanoa, että tämä on todella ällöttävää.

"Joo. Kerro vaikka itsestäsi", Greg sanoo ja ottaa huikan viiniä.

"Minä en halua ikinä lapsia tai olla kenenkään vaimo. Tykkään syödä näin ja solvata ihmisiä. Tykkään myös huutaa, ja vihaan yli kaiken kuolleita sikoja. Eli ota siis vinkistä vaari", sanon vihjailevasti ja kurkotan kohti viinilasia. Se kaatuu pöydälle ja rupean nauramaan.

Nousen seisomaan, joten lautanen täynnä ruokaa tippuu lattialle ja särkyy. Nappaan kiinni mekkoni helmasta ja rupean siivoamaan sillä viiniä

"Vahinkoja sattuu", sanon huvittuneena ja huomaan Williamin pudistelevan päätään.

"Etkös sinä ollut menossa Christianin kanssa naimisiin?" Greg kysyy ja tajuan puhuneeni itseni pussiin.

"Joo, mutta päätin sen vasta häiden jälkeen", kiiruhdan sanomaan nopeasti ja istahdan penkille.

"Minua alkaa väsyttää, joten taidan mennä nukkumaan. Seura on todella surkeaa", mutisen ja nousen seisomaan. Katson muita, ikäänkuin olisin heitä kaikkia parempi ihminen.

Just one tear//IN FINNISHWhere stories live. Discover now