18. Uncertain

869 50 27
                                    

Words 1103
****
Silmäni jäävät auki järkytyksestä ja hämmästyksestä. Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu?

En koskaan olisi luullut, että kuningas suutelee minua missään kopperossa. Tai ylipäätään missään ilman mitään esitystä.

Hän liikuttaa pehmeitä ja hiukan kosteita huuliaan omiani vasten ja lopulta laitan silmäni kiinni. Miksi ihmeessä minä menin niin tekemään? Annan itseni vaan uskotella, että pidän tästä.

Lopulta vastaan hänen suudelmaan varovasti. Lähes olemattomasti. Olen varma, että kuulen askeleita käytävältä ja silmäni aukenevat.

Työnnän kuninkaan kauemmaksi ja menen nopeasti hänen ohitseen. Koputan oveen lujaa ja kuulen askelien lähenevän ovea. Pääsenkö minä viimein täältä pois? Jostain syystä tuntuu, että olisin viettänyt koko elämäni täällä.

Joku palvelija avaa oven ja katsoo minua hiukan hämmentyneenä.

"Prinssi Christian etsii teitä." Hän sanoo ja kurkkaa olkani yli. Silloin hän näkee kuninkaan ja näyttää hiukan pelokkaalta. "Teidän korkeutenne."

"Miten vaan." William tiuskaisee ja menee ohitseni ulos tästä kopperosta.

"No.... kiitos, kun pääsisit meidät ulos." Sanon hymyillen ja lähden kohti meidän huonetta. Menen sinne nopeasti ja en huomaa Christiania missään.

Käännyn ympäri ja ovi avautuu heti.

"Alexandra! Minä olen etsinyt sinua."

"Anteeksi. Jäin yhteen komeroon lukkojen taakse. En ollut ikinä käynyt siellä ja mielenkiintoni heräsi." Sanon ja hymyilen hiukan. En kyllä aio kertoa, että olin siellä kuninkaan kanssa. Miksi kertoisin?

"Kaikki kerkesi jo lähteä salista. Voin kyllä kutsua heidät takaisin." Christian sanoo ja minä nyökkään. "Mene sinä sinne jo valmiiksi."

Sen sanottuaan Christian lähtee ilmeisesti hakemaan muita ja minä jää hetkeksi seisomaan paikalleni.

Nyt on aika, Alexandra.

****

Seison Christian vieressä ja tämä hipaisee minun kättäni. Minä hymyilen leveästi ja kaikki katsovat meitä.

"Meillä on tosiaan teille tärkeä ilmoitusasia." Christian sanoo kovaa ja samalla ovet aukenevat. Kuningas tulee sisään ja kaikkien katseet ovat kääntyneet häneen.

"Jatkakaa toki."

"Minä ja Alexandra olemme kihloissa. Häät järjestetään kesällä." Koko sali kohataa uutisen johdosta, mutta minä en ole keskittynyt siihen. Tunnen jonkun tuijottavan minua, eikä ole vaikeaa arvata kuka. Minä käännän hieman päätäni ja huomaan olevani oikeassa.

"Saatte kyllä lähiaikoina lisää infoa siihen liittyen." Christian vielä lisää. "Voitte palata nyt töihin."

Sali alkaa tyhjentyä, ja minä menen heidän mukanaan. Christian nimittäin sanoi puhuvansa veljensä kanssa. Minä en todellakaan halua osallistua siihen. En kestä hänen katsettaan. En yksinkertaisesti kestä.

Madison juoksee minut kiinni ja kävelee kanssani samaa matkaa.

"Muutatko tänään jo Christianin huoneeseen?" Madison kysyy ja minä nyökkään.

"Otan nyt jonkun verran tavaroistani. Tai siis kaiken mikä mahtuu käsiini." Sanon hymähtäen ja Madison nyökkää.

Saavumme pian huoneen ovelle ja Madison kaivaa avaimen. Hän avaa oven ja päästää meidät sisälle. Minä kävelen heti vaatekaapille ja otan sieltä kaiken välttämättömän. Tulen huomenna hakemaan kaiken muun.

Just one tear//IN FINNISHWhere stories live. Discover now