25. Wedding

772 55 10
                                    

Words 2123
****
Nukuin koko yön levottomasti. Pyörin sängyssä ja makasin pitkään valveilla. Lopulta sain unta, mutta heräilin kumminkin monta kertaa.

Olen kumminkin todella pirteä. Miten minä voisin edes olla väsynyt? Minä menen tänään naimisiin! Tästä päivästä tulee elämäni paras, enkä anna minkään pilata sitä.

Havahdun ajatuksistani, kun kuulen, että huoneen oveen koputetaan.

"Alex! Madison ja Elizabeth varmaan tuli." Alice huutaa minulle ja poistun kylpyhuoneesta.

Christian tarjosi minulle ammattilaisia avuksi, mutta halusin, että tytöt auttaa minua. He saavat minusta vähintään yhtä kauniin. Eikä heillä todellakaan ole mitään tätä vastaan - päinvastoin. He ovat innoissaan.

"Mitäs morsiamelle kuuluu? Tänään on suuri päiväsi." Madison sanoo ja juoksee halaamaan minua. Beth tulee perässä ja vilauttaa myös pienen hymyn. Hymy on minun mielestä kumminkin hiukan kireä.

"Aloitetaanko? Meillä on vielä aika paljon tekemistä. Me käydään nimittäin Elizabethin ja Alicen kanssa vielä puutarhassa." Madison sanoo ja neuvoo minut istumaan penkille.

"Ainiin. Te hommaatte ne kukat. Muistakaa ottaa kauniita."

"Luulitko tosiaan, että me otettaisiin muka rumia kukkia?" Madison kysyy ja minä pudistan pienesti päätäni.

Käännyn oikein pään ja katson itseäni peilistä. Vaikka olen omasta mielestäni tällä hetkellä pirteä, niin näytän kyllä väsyneeltä.

Alice ja Madison työskentele naamani ja hiusteni parissa. Beth puolestaan laittaa mekkoni valmiiksi ja jää sitten taka-alalle katsomaan.

Alice ja Madison puhuu keskenään jotain, mutta minä en puutu keskusteluun. Katson vaan peilin kautta, kuinka he laittavat minua.

Kampaus tehdään monta kertaa uudestaan, ja aina välillä tytöt ovat kuolla nauruun. Joskus herään ajatuksistani, kun kuulen hirveää räkätystä korvani juuresta ja hymyilen aina silloin hiukan.

"Beth voisi viimeistellä tämän. Hän meni vaihtamaan vaatteita ja me voitaisiin mennä seuraavaksi." Madison sanoo ja nyökkään ajatuksissani.

Ovi käy ja Beth tulee sisään. Tuo puku käy hänelle niin hyvin. Hän ihan tosissaan on todella kaunis. Hän tulee varmasti saamaan paljon huomiota.

"Beth? Hoitaisitko tämän loppuun? Me voitaisiin myös Alicen kanssa mennä vaihtamaan mekot." Madison sanoo ja Beth nyökkää.

Madison ja Alice häviävät nopeasti huoneesta ja me jäädään kahdestaan.

"Minä kyllä näen, että joku painaa mieltäsi." Beth sanoo pienen hiljaisuuden jälkeen, ja katson häntä pelin kautta silmiin. Hänen silmänsä suorastaan vaativat vastauksia, joten lasken katseeni nopeasti alas.

"Alexandra? Oletko sinä ruvennut epäröimään?" Beth kysyy lopulta huokaisten ja olen jälleen hiljaa.

"En." Vastaan lopulta ja hyvä, että ääntäni edes kuuluu. En minä epäröi. Minä vaan ajattelen.

"Hyvä on. Muista kuitenkin, että minä ja kaikki muutkin haluavat sinun olevan onnellinen. Minä ihan totta toivon, että sinä valitset oikein. Valitse sydämellä. Älä järjellä." Elizabeth sanoo ja saa kampaukseni valmiiksi. Tuijotan häntä peilin kautta, ja hän perääntyy hieman.

"Minä menen nyt. Mennään hakemaan ne kukat. Sinun kannataa kohta varmaan pukeutua." Beth vielä sanoo hymyillen ja menee ovesta ulos.

Nousen penkiltä ylös, ja huomaan, että ovi ei mennyt kokonaan kiinni. Säikähdän hieman, kun Elizabeth kurkaa vielä ja miettii ilmeisesti mitä sanoa.

Just one tear//IN FINNISHWhere stories live. Discover now