8. BÖLÜM

24.8K 575 496
                                    

Kolyenin içini açtım; Atakan'ın resmi vardı içinde. Ancak gözleri kesilmiş ve yerlerine iki tane mavi boncuk konulmuştu. "Bu ne lan?! Bir insan kendi resmini niye kolyede taşır? Ayrıca gözlerini kesip, niye iki tane mavi boncuk yerleştirir?" diye hayıflandım. Hemen aklıma; gördüğüm rüya geldi. Nedensiz yere bağlantı kurdum aralarında. Rüyamda; Atakan bana, masmavi gözleriyle öfkeyle bakıyordu.

Kolyeyi aldığım yere koyarken yatağın altında onlarca mum gördüm. O an anladım ki bu adam bir şeyler çeviriyordu. Artık emindim. Hemen çıktım evden. Artık "Gece nerede kalırım?" diye düşünüyordum. Bu; ne olduğu belirsiz insanla aynı evde kalamazdım. Bu düşüncelerle işyerine gittim... Akşam yine olmuştu ve ben yine eve gitmek zorundaydım maalesef. Vardım eve. Atakan evdeydi. Bu sefer odasının ışığı açıktı. Gittim odama. Hiç yanına uğramadım. Bu sefer Atakan benim kapımı çaldı. Açtım.

Bana merhaba filan demeden direkt "Neden odama girdin? diye sordu. Öyle bir bakışı vardı ki bana; 10 saniye kadar dondum kaldım resmen. "Ben girmedim dostum. Akşama kadar işteydim." dedim. "Yalan söyleme! Bana söylediler. Söyle bakalım niye girdin odama? dedi. "Kim söyledi? Ne diyorsun sen? Ben girmedim odana!" filan dedim. "Bak, odama girdiğini biliyorum. Ancak bir daha odama girersen buna pişman olursun! dedi.

BÖLÜM SONU
Devam Edecek

Şeytan-ı Racim Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang