20. Bölüm: "Karanlığın Yükselişi"

1.3K 127 51
                                    


"Kelebeğin Kaderi Serisi" adında yeni bir kurgu yayınladım. İlk kitap "Ölüm Getiren" profilimde. Fantastik sevenleri beklerim.

20

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

20. Bölüm: Karanlığın Yükselişi
🌙

Dünya dediğin cehennemin ön izlemesi,
Şeytan dediğin insanın ta kendisi.

Attığım adımlar, cehenneme giden bir köprünün üzerinden geçiyordu. Ayaklarımın altında kaynayan cehennemi görüyor, dışarı çıkmaya çalışan şeytanları duyuyordum. Zafer kazandıklarını haykıran çığlıkları bir uğultu gibi kulaklarıma dolarken onlara yenilmeyeceğimin sözünü içten içe kendime vermiştim. Cehennemin kapılarını açan kilidi kırmış olabilirdim fakat onların dışarı çıkmaması için elimden geleni yapacağımı biliyordum.

Bu yalnızca, hiçbir günahı olmayan insanlar için değildi; kendi intikamım için de bunu yapacaktım.

Şafak sökene dek gözüme uyku girmemişti. Odamın içinde öylece oturmuş ve beynimi patlatana kadar düşünmüştüm. Duygularımı bir kenara bırakmadığım sürece hata yapmaya devam edecektim ve yaptığım hatalar yalnızca bana zarar vermekle kalmayacak, herkesi etkileyecekti. Adri'yi hafife almak yaptığım en büyük hatalardan biriydi. Onun karanlığa dönüşmesi ve bu kadar güçlenmesi bir bakıma benim suçumdu ve düzeltmesi gereken de bendim. Gücümü farkına varmaya başlamıştım, kendime çizdiğim sınırlardan çok daha fazlası olduğumu biliyordum artık.

İhtiyacım olan şey bu güç ve inançtı. İkisi bir arada olduğu sürece her şeyi yapabileceğimi bilmeliydim aksi hâlde her şey çok daha kötü olacaktı.

Kendimi düşüncelerimden sıyırıp kısa bir an için duraksadım ve bakışlarımı odanın duvarına asılmış altın işlemeli aynaya kaldırıp kendimi süzdüm. Üzerimde siyah bir elbise vardı, kolları ince bir tülden yapılmıştı ve uzunluğu parmaklarımı geçiyordu. Ayağıma giydiğim topuklu ayakkabılar yüzünden boyum epey uzun görünüyor, yüzüme yapılan makyajla yaşımdan oldukça büyük gösteriyordum.

Adri özellikle böyle istemişti ve ona itiraz etmemiştim. Bugün tüm halk meydanda toplanacak ve bizim tahta geçme törenimiz gerçekleşecekti. İnsanlar elbette istekli değildi fakat Adri'nin karanlık askerleri onlara seçme şansı tanımamış ve herkesi toplamıştı. Kutsal Ateş Büyücüleri de orada olacak, Metis'in yargılanması sonrası bizi tahta geçireceklerdi.

Metis ve birçok kişi zindanlardaydı. Bir şekilde Bendis'e ulaşmam gerekiyordu fakat her yerde askerler vardı ve insan görünümünde oldukları hâlde normal bir insan olmadıklarını bildiğim için onlarla çatışmak mantıklı gelmiyordu. Üstelik içeride tam bir kargaşa hâkimdi. Tüm gece yaralılar ve cesetler taşınmış, etraf temizlenmişti. İnsanlar panik hâlinde bir şeyler yaparken gözlerinde gördüğüm tek şey kocaman bir bilinmezlikti. Başlarına ne geleceği hakkında hiçbir fikirleri yoktu.

VESTA SERİSİ I- Kırık Kilitler (KİTAP OLDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin