0.9

8.9K 651 68
                                    

Jennie ve Lisa öğleden sonraki derslerini bitirip geldiklerinde Jisoo ve ben yüzlerce kez izlediğimiz Vampir Akademisi'ni izlemiştik. Sonunun aşırı merakta bırakarak bitmesi ve yıllardır ikinci bir film çıkmaması seriye bayılan bizler için aşırı sinir bozucu bir durumdu.

Jennie elindeki sırt çantasını duvara fırlattı ve "Ölüyorum galiba," diyerek kendini de üzerimize attı. Jisoo ve ben onun solgun yüzüne gülerek bakarken Jennie kedi gözlerini araladı ve "Ne gülüyorsunuz sizi üç kâğıtçılar?" diyerek tikimin olduğu bel boşluğuma tırnaklarını götürerek hafifçe sürttü. Huylanarak yerimden doğrulmaya çalıştığımda âdeta bir çita edasıyla üzerime atlayan Lalisa Manoban yüzünden koltuğa geri düşmüştüm.

Lisa beni gıdıklarken, Jennie de Jisoo ile birbirlerini gıdıklıyorlardı. "Aish, Lisa!" diye bağırdığımda bacaklarını iki yana açarak kucağıma iyice yerleşti ve yanaklarımı eliyle çekiştirmeye başladı.

"Chaengmunk!"

"Lisa kalk üzerimden!" derken artık gülmekten tüm yüz kaslarım iflas etmek üzereydi ve gıdıklandığımdan dolayı da nefesim sıklaşmıştı. "Aman be senle de iki oynanmıyor, nemrut suratlı." dedi ve burnunu kırıştırarak kucağımdan kalkarak kendini yere attı. "Canım ölesiye sıkılıyor ve bu mükemmel cuma günü için harika bir fikrim var!" diyen Jennie'ye merakla kafamı çevirdim. O her böyle dediğinde kendimizi farklı mekânlarda buluyorduk ve bu çılgınlıkları en az üç ayda bir tekrar ederdik. En son gittiğimizde ekimin ortalarıydı ve şimdi aralığın ortalarındaydık. Jimin'in doğum gününe Jennie'yi çağırmaması üzerine Jennie efkârlanmış ve bizi bir lunaparka götürmüş ve yüksekten korkan Jisoo ile ağlaya ağlaya eve geri gelmiştik. Tabii ben yüksek alanları sevdiğimden Lisa ile işin eğlencesindeydim fakat Jennie'nin midesi bulanmış, yükseklik fobisi olan Jisoo da ağlayarak oyuncaklardan inmişti.

"Bilin bakalım nereye gidiyoruz?" dedi ve işi heyecana döktü Jennie. Jisoo sahte ağlama ifadesiyle "Lunapark olmasın!" dediğinde güldü ve başını iki yana salladı. Lisa, "Lütfen bir bara gidelim hiç gitmedim ortamı çok merak ediyorum." dediğinde ayağına bir tekme attım. Gelen tekmeyle inleyen Lisa'ya kötü kötü baktığımda masumca gülümsedi ve "Ne var Chae ya? Yaşıtlarımız disko disko parti yapıyor biz evde çürüyoruz." dedi.

"Lisa bu bara gitmekten daha mükemmel bir şey," diyen Jennie'ye korku dolu bir bakış attım.

Bardan daha mükemmel bir şey ne vardı, diye düşünüyordum da... Evde film izlemek daha güzel bir seçenekti bence. Fakat Jennie'nin benim gibi düşünmediğini sinsi bakışlarından anlayabiliyordum.

"Jiminlerin düzenlediği küçük bir partiye gideceğiz fakat bu böyle bildiğiniz partilerden değil," dedi ve ellerini çırparak devam ettirdi: "Büyük bir tenekeye ateş yakılacak ve şenlikler düzenleyip oyunlar oynanacak... Çok süper ve farklı değil mi?"

Lisa ve Jennie heyecanla birbirine sarıldığında biz Jisoo ile başımızı iki yana sallamış bu iki deliyi orada nasıl zapt edeceğimizi düşünüyorduk.

goodnight and goWhere stories live. Discover now