2.5

7.3K 577 168
                                    

taslaklarımda jenmin fici var ve bu ficde en fazla iki üç haftaya biter çünkü günlük iki bölüm falan paylaşıyorum:) jenmin fici yazsam kim okur? konusu goodnight n go'dan oldukça farklı ve ben çok seviyorum 💗 yazsam destek verebilecekler buraya yorum yapabilir mi? teşekkürler

Jennie'nin elindeki çilekli yoğurttan bir kaşık alıp bana yedirmesine izin verdim. Ben aralık ayının sonlarında hasta olmayı beklerken âdetim gecikmiş ve dört gün önce hasta olmuştum ve şu an ocağın on yedisiydi. Ne kadar geciktiğini anlayabiliyordunuz değil mi?

Dördüncü günümde olmama rağmen sancılı bir âdet geçiriyordum ki dün arayıp konuştuğum doktorum bunun gecikmeli olmasıyla alakalı olduğundan bahsetmişti. Karnımın üzerine Jisoo'nun az önce koyduğu sıcak torbası vardı, Lalisa ayaklarıma iki tane yünlü çorap geçirmişti. Jennie ise beni besleyen taraftı.

"Hâlâ ağrın var mı?" diye soran Lisa'yı kafamla onayladım. "Sehunları arayalım ve gelmeyeceğimizi bilsinler."

Jisoo'ya, "Saçmalamayın siz gidin ben evde ölmeyi bekleyeceğim." diye karşılık verdim gülerek. Gerçekten benim yüzümden kırk yılda bir dışarı çıkma şanslarını ellerinden alamazdım. Lalisa, dudaklarını büzdü ve "Benim de çıkasım yok siz gidin, ayıp olmasın." dedi.

Jennie ve Jisoo bir süre kararsızlıkla bakıştıklarında yorganın altından çıkardığım elimle Jennie'nin koluna bir çimdik attım. "Kalkın gidin be! Buruşacaksınız evde." diye terslediğimde Jennie attığım çimdikle oturduğu yerden irkilerek kalktı ve "Seni öldürürüm, Chaeyoung!" diye bağırdı.

"Ben hastayım," diyerek dudaklarımı büzdüğümde gözlerini devirdi ve Jisoo'ya, "Kalk gidelim bu iki salak da evde yatalak olsunlar." dedi. Jisoo gözlerini bize bakarak kıstı ve odaya giden Jennie'nin peşine takıldı.

Lisa halının üzerinden elindeki cips kâsesini ortadaki sehpaya bırakarak kalktı ve "Chaelisa baş başa kaldı." dedi. Kendini yanıma bıraktığında yağlı ellerini gördüm ve "Kalk elini yıka pis Pokpak." dedim.

Lisa parmaklarını ağzına soktu ve oturduğu yerden kalkarak banyoya gitti. Bir süre sonra Jennie ve Jisoo hazır bir şekilde odadan çıkıp beni öptükten sonra evden çıktılar. Lisa saçını yukarıdan toplamış bir şekilde yanıma gelip "Lemonade Mouth izleyelim mi?" diye sordu.

Onu kafamla onayladıktan sonra filmi internette bulup açtı ve laptopu orta sehpaya bırakarak filmi izlemeye başladık. Lisa filmin ortalarına doğru sızdığında gözlerimi devirdim ve filmi kapatarak soğumuş su torbasına sıcak su koymak adına su ısıtıcısını çalıştırdım.

Su ısınınca soğuk suyu musluğa döktüm ve sıcağı içine koydum. Oturma odasına giderken kapının tıklanmasıyla kapıyı açtım.

Karşımdaki Taehyung'u gördüğümde "Ne oldu?" diye merakla sordum. "Yardımına ihtiyacımız var," dedikten sonra Lisa'yı son kez kontrol edip montumu giyindim ve çoktan aşağıya inmiş Taehyung'un peşine takıldım.

Taehyung'un acelesi olmalıydı çünkü soracağım soruları ağzıma tıkmış ve beni beklemeden aşağıya inmişti. Bu hiç onluk bir hareket değildi.

Ben farları açık arabayı gördüğümde hızla kendimi ön koltuğa attım ve bana kemerimi takma fırsatını vermeden gaza bastı Taehyung.

"Sorun ne?" diye sorduğumda Taehyung endişeyle dilini damağına yasladı ve yoldan kafasını çevirerek bana baktı.

"Birkaç gündür şehir dışındaydık, Fioana ile ilgili birtakım bilgiler öğrenebilmek için oradaydık ve işler beklediğimiz gibi gitmedi." Dikiz aynasından arkasına baktıktan sonra tekrar bana döndü ve "Jimin vuruldu." dedi.

goodnight and goWhere stories live. Discover now