Teşekkürler.

5.4K 290 84
                                    

Öncelikle kitabı buraya kadar sabırla okuyan herkese teşekkür ederim. Her bölüm emeğe saygı olsun diye oy verenlere, satır aralarına yorum bırakanlara teşekkür ederim. Kitap bugün tam bir ay oldu ve ben bugün bunu bitirmek istedim. Özel bölümün süresini bu kadar geciktirdim aynı zamanda finali de bu yüzden. Yakında okullar başlayacağından buralarla çok ilgilenemeyeceğimi bildiğimdendi bu kadar hızlı bölüm yayınlama sebebim.

Okunma sayısı artınca da sınır koymadım çünkü bu kitap tam bir aylık ve neredeyse 13K okuyucuya sahip. Gittikçe artan okunma sayıları belki de daha fazlalarına katlanacak fakat bu önemli değil. Önemli olan kitaptaki bazı mesajları yakalamanız ve size bir şeyler katmasıydı. Katmak dediğim de bu bir fic ve en fazla ne katabilir ki, diye düşünebilirsiniz ve haklısınız da.. Fakat rosékook adına bir şeyler yapmak hoşuma gidiyor ve belki bu kitap sayesinde onları shipleyebilirsiniz.

Buraya kadar yanımda olan ve olmaya devam edecek herkese teşekkür ederim. Bir ay boyunca bu kitapta sizlere cevap vermek, sizlerle tanışmak benim için büyük bir şanstı. Herkese destekleri için teşekkür ederim.

Final için kafamda iki yol vardı ve ikisi de beni çok zorladı. Bu kitabın ilk yedi bölümü taslaklarımda hazırdı ve her şeyden önce benim için tek bir final vardı: Jungkook gidecekti ve dönmeyecekti. Çünkü hayatta her zaman gidenler geri gelmez ya da hiçbir zaman kalmazlar. Bu da gerçek hayatı tam olarak belli etsin diye bir gönderme olacaktı fakat finalle ilgili o kadar çok yorum gördüm ki... Hepsi de iyi bitmesini isteyenlerdi. Onları kıramadım ve finali değiştirdim. Bu yüzden saçmalamış ya da kitabı mahvetmiş olabilirim fakat o kesimi kırmak istemedim.

Jungkook, çok fazla hata yaptı ve ödemesi gereken bir bedel vardı. Rosé bu kadar güçlü olup her şeyi sineye çekmeyecekti fakat dedim ki, bu bir kitap. Hem de bir fanfiction. İnsanlar bu platforma kendi hayatlarından kaçmak için geliyorlar ve mutlu olmaya ihtiyaçları var. Umarım sizi mutlu edebilmiştir.

rosékook ile kalmaya devam edin ve sizinle diğer kitaplarda buluşalım. ben buralarda bir yerlerde olacağım, beni bulun.

teşekkürler.

xx rosiewrosie

goodnight and goHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin