11. Bölüm "KAN ve RÜYA"

2.3K 211 441
                                    

Lütfen oy ve yorum yapın. En azından oy verin yahuu.
Keyifli okumalar💜

Kanım canımızı kurtaran yoldaş olsun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kanım canımızı kurtaran yoldaş olsun.

11. Bölüm: Kan ve Rüya.

Kehanetler kaostu.

Ucunun gözükmediği gelecek kaostu.

Cevapsız sorular kaostu.

Benim zihnim kaostu.

Rahmim, tenim ve göğsümde çığ gibi büyüyen duygular kaostu.

Her şey, istisnasız her şey kaosa açılan bir kapıydı. Ve ben uslanmaz küçük bir kız çocuğu gibi o kapıları teker teker açıyordum. Suratıma kapansın, kapı kolu kırılsın istiyordum ama kapı beni içine alarak kapanıyordu. Bu sefer de kaos bana gebe kalıyordu. Benden bedeller, asla yapmak istemediğim şeyler istiyordu. Ve ben her şeyin ortasında kalıyordum. Ben kaostum. Hükmedemediğim kaostan ölesiye nefret ediyordum!
Çünkü hükmedemediğin her şey seni hükmederdi. Güçlü olan her şey kendisinden zayıf olanı ezerdi. İster hileyle ister kendi gücüyle olsun fark etmezdi. Doğanın kanunu gibi bir şeydi bu.

Güçlü ezen taraf oluyordu. Ve ben böyle olmak istemiyordum. Evet güçlüydüm ama ezen kişi olmak istemiyordum. Ben gücümle yeniden inşa etmek istiyordum. Hileyle olacaksa bu varsın hileli olsun. Kazandıktan sonra hileli oluşu kimsenin umrunda olmazdı zaten. Bu yüzden benim kaybedecek hiçbir şeyim yoktu. Lâkin kazanacağım çok şeyim vardı. Bu yüzden önüme engel olarak çıkan her taşı ya kenara bir çöp gibi atacaktım ya da onu ezip geçecektim. Yoluma kimse çıkamayacaktı! O kırmızı pelerinliler bile. Tabii gerçekte var mıydı orası daha meçhuldu.

"Uyanıyor." Werosim'in sesini duymam ile kendime gelmeye çalıştım. O minik güç yayılmasından sonra Evigeyn başını raflardan birine çarpıp bayılmıştı. Onu yatağa taşıyıp ayılmasını bekliyorduk. Tam olarak yarım saattir.

Gözlerini açmadan önce elini önce alnına bastırdı. Daha sonra yüzünü buruşturup gözlerini açmaya çalıştı. Büyüyü yapan oydu benden daha çok etkileneceğini biliyordum ama bu kadar çok değil. Başka bir büyü daha yapmış olması gerekiyordu. Başka bir büyü yaptığına adım kadar da emindim.

Gözlerini usulca açıp doğrulmaya çalıştı. Werosim ona yardım etmek için ileriye atılacağı vakit kolundan tutup ona engel oldum. Bu kadının daha ne yaptığını bile bilmiyordum. Ve Werosim'in ona dokunması isteyeceğim son şeyler arasında bile yoktu.

SİRİNA (Final Oldu)Where stories live. Discover now